Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi’nde, köy halkının katılımı ile gerçekleştirilen meyve dalı aşılama eğitimi, yoğun ilgi ve memnuniyetle tamamlandı. Trabzon’un ürünleri YÖREX’de tanıtılıyor Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında 23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI AKÇAABAT’TA KUTLANDI Dr. Hisoğlu’ndan CHP İlçe Başkanı Haluk Batmaz’a Sert Açıklama: Akçaabat’ta Kariyer Günleri Kapsamında Anlamlı Buluşma Trabzon Diş Hekimleri Odası Görev Dağılımı Yaptı
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
 
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
 
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
Çebi MİT Kumpası hakkında açıklama yaptı!
 

Çebi MİT Kumpası hakkında açıklama yaptı!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 7 Şubat 2012 MİT Kumpası hakkında açıklama yaptı!

7 Şubat 2022 Pazartesi 17:05
Yazdır
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 7 Şubat 2012 MİT Kumpası hakkında açıklama yaptı! AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 7 Şubat 2012 MİT Kumpasının ülkenin bağımsızlığına karşı yapılan hain bir girişim olduğunu söyleyerek “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aziz milletimizden aldığı güçle hain odakların karşısında dik durarak, kumpasının hedefine ulaşmasını engellemiştir. ” dedi.
ERDOĞAN HAİNLİĞİ ÖNCEDEN SEZDİ Selahaddin Çebi, MİT Kumpasının üzerinden 10 yıl geçtiğini anımsatarak, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılması planlanan darbeyi sezerek dik bir duruş sergilediğini söyledi. DİK DURDU Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dirayetli bir duruş sergilemesi sayesinde tüm hain emellerin devlet ve millet düşmanlarının kursaklarında kaldığını ifade eden Çebi, “FETÖ, MİT müsteşarımız Sayın Hakan Fidan ve üst düzey MİT yetkililerimizi yargılamaya çalışarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni açıkla hedef almıştır. MİT kumpası asında hain FETÖ’nün, devlet ve millet düşmanlarının hain emellerinin ayyuka çıktığı, amaçlarını açıkça belli ettiği bir girişimdir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın boyun eğmeyen duruşu aynı zamanda Gezi kalkışması, 17/25 kumpasları ile 15 Temmuz hain darbe girişimini de sonuçsuz bırakmıştır.” görüşlerine yer verdi. FARKLI BİR TÜRKİYE OLACAKTI Çebi, MİT kumpasının hayata geçirilmeye çalışıldığı dönemde Türkiye’nin her alanda bir atılım içerisinde olduğunu, bölge siyasetinin temel aktörü olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “O gün Cumhurbaşkanımız, hain kumpas karşısında dik durmasaydı, kumpası düzenleyenlere boyun eğseydi bugün çok farklı bir Türkiye ile karşı karşıya olacaktık. MİT kumpası ülkemizin istiklal ve istikbalini karşı planlanmış, dış güçler ile onların içteki piyonlarının birlikte giriştikleri bir hain bir hamledir.” AK PARTİ GÜCÜNÜ HALKTAN ALIYOR AK Parti iktidarının kuruluşundan bugüne gücünü halktan aldığını vurgulayan Çebi, şunları söyledi: “Halkın gücünün üstünde hiçbir bir güç yoktur. Cumhurbaşkanımızın her daim ifade ettiği gibi bir bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Halkın iradesinin üzerinde hiçbir irade tanımadık, tanımayacağız. Her türlü oyun, kumpas, hain girişim, milletin iradesini yok sayan tüm organizasyonlar aziz milletimizin iradesi ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla yok olmaya mahkumdur. Aziz milletimizin iradesine, emanetine dün olduğu gibi yarın da sahip çıkacağız.”

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Ortahisar, İlçe, Başkanı, Selahaddin, Çebi, 7, Şubat, 2012, MİT, Kumpası, hakkında, açıklama, yaptı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur