Akçaabat’ın sevilen esnaflarından Akçaabat Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Boyanın Sahibi Hacı Celal Aydın’ın Kardeşi Abdullah Aydın (58) Hakkın Rahmetine Kavuştu.
Bypass Ameliyatı Geçiren Abdullah Aydın 35 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Abdullah Aydın 20 Aralık Pazartesi Günü Öğle Vakti Kılınan Cenaze Namazının Ardından Akçakale’deki Aile Mezarlığında Son Yolculuğuna Defnedildi.
Abdullah Aydın’ın Cenaze Törenine Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya,İş İnsanları siyasi parti başkan ve temsilcileri ile sevenleri katıldı.
Celal Aydın’dan Başsağlığı Mesajı
Akçaabat Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Boyanın Sahibi Hacı Celal Aydın cenaze sahibi olarak yayınladığı mesajından böyle acı bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan sevenlerimize cenazesi bizzat katılan Telefonlarla acımızı paylaşan dostlarımıza çok teşekkür ederim dedi.