Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GELECEĞİN HUKUKÇULARI ADLİYE DE FUTBOL TURNUVASI COŞKU VE DOSTLUKLA TAMAMLANDI HAYDİ TRABZON, TAKIMIMIZA DESTEK VERELİM Yine MİLLİ GÖRÜŞ, yine MİLLİ DURUŞ YENİDEN REFAH İLE !!! Muratoğlu’ndan Çocuk Parkı Teşekkürü ULAŞIM ZAMLANIYOR NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
ULAŞIM ZAMLANIYOR
ULAŞIM ZAMLANIYOR
 
NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI
NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI
 
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİ!
 

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİ!

"BAHÇE VAR, MİLLET YOK"

8 Haziran 2020 Pazartesi 17:50
Yazdır

Akçaabat halkının da çok yakından bildiği üzere Yaylacık mahallesinde bulunan ve kuruluş tarihi Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Akçaabat Sebatspor'umuzun yıllarca maçlarını oynadığı, burada bir çok şampiyonluklar yaşadığı,Akçaabat halkının acı, tatlı bir çok anılarını biriktirdiği Fatih Stadyumu yaklaşık bir yıl önce mevcut iktidar tatafından ani bir kararla yıkılarak Millet Bahçesi yapılması yönünde karar vermişti.

Bu süreçte de bir çok kesim tarafından mevcut olan stat eğer yıkılacaksa buraya yine bir spor kompleksi yapılması ve millet bahçesi projesinin başka bir alana yapılması yönünde görüş ve talepte bulunulmuştu.

Akçaabat halkının bu talebi maalesef kabul görmemiş ve millet bahçesinin yapımına başlanmıştır. Bizler Akçaabat halkının ihtiyacı ve talebi için yapılacak olan her türlü hizmetin yanındayız ve de takipcisi olmaya devam edeceğiz. Fakat buradaki sorun halkın ihtiyaçlarının karşılanmasındaki anlayış sorunudur.

AKP iktidarının onsekiz yıldan beri ortaya koymuş olduğu hizmet anlayışı maalesef "ben yaptım oldu" anlayışıdır ki, bu anlayış halen daha devam etmektedir. Akçaabat'ın çözüm bekleyen onlarca sorunu halen daha çözülmemiş ve halk perişan iken 5 Haziran Cuma günü  Millet Bahçesi'nin açılışının yapıldığını bende herkes gibi sosyal medyadan öğrendim. Şimdi ben buradan ilgililere soruyorum.

Akçaabat halkına hizmet için yaptığınızı söylediğiniz bu Millet Bahçesinin açılışına ne STK başkanları, ne siyasi partilerin ilçe başkanları ne de en önemlisi hizmeti millet için yaptık dediğiniz Akçaabat halkı bu açılışa  neden davet edilmedi. Sadece kendi ilçe başkanınızı davet etmekle halkınızı davet etmiş mi oluyorsunuz. Sizin hizmet anlayışınız bu mu? Pandemi süreci halen daha devam ederken Avm'ler açılıyor, toplu taşıma araçlarına vatandaşı tıka basa dolduruyorsunuz da halka hizmet diye yaptığınız millet bahçesine vatandaşımızı neden davet etmiyorsunuz.

Bunun nasıl bir haklı sebebi olabilir merak ediyoruz. Halkından kopuk olan bir siyasi irade halkına hizmet edemez. Hizmetlerin odağına insanı koymazsanız başarıya ulaşamazsınız.

Tam aksine hizmet adına millet  bahçesi açıyoruz dersiniz, bahçe var ama içinde millet yok. Bu da size yakışır.

Mustafa BAK

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI.

Anahtar Kelimeler: "BAHÇE, VAR, MİLLET, YOK"
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur