Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
ÇOBANOĞLU 5 KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
 

ÇOBANOĞLU 5 KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

REKORTMEN BAŞKAN ÇOBANOĞLU 5 KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

8 Ocak 2022 Cumartesi 17:12
Yazdır
Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurul Kongresi Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapıldı. Seçime tek liste ile giren mevcut Başkan İsmail Hakkı Çobanoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurul Kongresi divan kurulunun oluşmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu bir selamlama konuşması yaptı.

“ŞOFÖR ESNAFI DELİKANLIDIR, BİZDEN, İÇİMİZDEN BİRİDİR”

Başkan İsmail Hakkı Çobanoğlu yaptığı konuşmada, “İmkanlarımız doğrultusunda şoför esnafımızın sıkıntılarını çözebilme adına elimizden gelen gayreti var gücümüzle harcıyoruz. Büyükşehir olmamız vesilesi ile bazı yetkilerimizde elimizden alınmıştır. Yetkilerimiz doğrultusunda şoför esnafının sorunlarını çözmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada var gücüyle çalışacağını ifade ederek, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Biz ilçemizdeki diğer oda başkanlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bir hak aranacaksa veya alınacaksa bunda şofördür, bakkaldır, lokantacıdır, berberdir veya çaycıdır v.s. demeden ayrıştırmadan bir bütün olarak hep birlikte hareket ediyoruz. Hep birlikte sizler için tüm esnafımız için mücadele ediyoruz. Vakfıkebir ilçemizdeki STK temsilcileri Hasan Topaloğlu, Kadem Sağlam ve Muhammet Kılıç ile birlikte biz bir bütün olarak imrenilecek bir birliktelik sağladık dedi. Başkan Çobanoğlu, Şoför arkadaşlarımız bazen insanları evlerinden işlerine, bazen, sevdiklerine taşıdığını hatırlatarak, müşterileriyle de birebir irtibat kurarak sohbet etme imkânı bulduğunu belirtti. Yağmur, kar, fırtınalı havada olmak üzere her türlü insanı taşıdığı için zor şartlar altında hizmet veren şoför esnafımız aynı zamanda şehrin nabzını tutan insanlar olduğuna ve yol gösterdiğine dikkat çeken Başkan Çobanoğlu, “Şoför esnafı delikanlıdır, bizden, içimizden biridir. Şoför esnafı adam gibi adamdır.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“ŞOFÖR ESNAFI ADAM GİBİ ADAMDIR”

Şoförler Odası olarak şoför esnafımızın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Çobanoğlu, şoförlere verdiği öğütte müşterinin her zaman haklı olduğunu müşterinin haksız olduğu durumlarda da birinci kuralın geçerli olduğunu söyledi. Zor günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Dünyanın hiçbir yerinde düşmanı bu kadar çok olan bir ülke yok ama dünya da da eşi benzeri bulunmayan Kuranda övgüye layık olan bir milletiz biz. Onun için her türlü tehdidi önleyebilecek güçteyiz. Ama dış tehditlere karşı da çok çalışmamız lazım. Bir ve beraber olacağız aynı zamanda da çok çalışacağız ve üreteceğiz. Sonra bayrağımızın altında dimdik duracağız. Fakat bu zor şartlar altında şoför esnafımızın sıkıntılarına çözüm bulmak zorundayız. Şoför esnafımız son zamanlarda yalnızlığa derk edilmiştir. Hakları korunmamaktadır. Esnaflarımız para kazanma derdinden çok evlerine ekmek götürebilme sıkıntısı içerisindedirler. Bir yıl içerisinde maalesef 30 şoför esnafımız oda kaydını sildirdi. Esnaflığı bırakıp araçlarını ve plakalarını satmak zorunda kaldılar. Sürekli kan kaybediyoruz. Kayıt sildiren arkadaşlarımız belki de kayıt dışı çalışıp geçimlerini sağlamak için korsan olarak çalışacak. Devletimiz maalesef esnaflarımızı kayıt dışı kaçak çalışmaya yani hırsızlığa teşvik ediliyor. İşte bu nokta da Aşağıya doğru düşüyoruz. Buradan esnafın ne durumda olduğunu anlayın. Bu zor şartlar altında dahi esnaflarımız devletine karşı hiçbir zaman isyankâr olmamışlardır. İşte bu yüzden esnafımız yok sayılamaz. Şoför esnafımızı yok sayanları bir gün gelir bizde yok sayarız. Şoför esnafımızla bir arada olmak, onların sıkıntılarıyla dertlenmek, onların kederlerine ve mutluklarına ortak olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki bu odanın başkanıyım, iyi ki şoför esnafımız var. Bu davetimizde bizleri yalnız bırakmayanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulumuzun ilçemize, esnaflarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

İsmail Hakkı Çobanoğlu Başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Kemal Bahadır, Hakan Kulein, Kemal Miroğlu, Hakan Koçal, Mehmet Kadıoğlu ve Hasan Günal. Denetleme kurulu üyeliklerine; Sinan Yamak, Kenan Cinal, Halil Kaba seçildiler.  Başkan İsmail Hakkı Çobanoğlu ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyoruz.

 

HABER: ASIM ÇAVDAR

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> https://www.gunebakis.com.tr/gundem/cobanoglu-guven-tazeledi-2-h118757.html

Günebakış

Anahtar Kelimeler: REKORTMEN, BAŞKAN, ÇOBANOĞLU, 5, KEZ, BAŞKAN, SEÇİLDİ
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur