Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU TOPLANDI ORTAHİSAR’IN 2027 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ BAŞKAN GENÇ: FİLİSTİN’İN HUKUKUNU KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ AKÇAABAT BELEDİYESİ KOROLARINDA YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI İŞKUR’dan TESOB Başkanı Metin Kara’ya tebrik ziyareti TTSO'nun Medikal Sektörü Kümelenmesi UR-GE Projesi Bakanlık Onayı Aldı DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR Başkan Genç'ten Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü'ne övgü: YENİ PARTİ KONGRE YAPTI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE SEMİNER DÜZENLENDİ AKÇAABAT’TA OKUL KANTİNLERİNE YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ TTSO seçimleri 10 Ekim Cumartesi günü hizmet binasında gerçekleştirilecek ZORLU, PEHLEVAN’A YANIT VERDİ:“ODA BAŞKANI GİBİ DEĞİL, SİYASETÇİ GİBİ KONUŞUYORSUN” DAVET EDİLMEMEK DEĞİL, YÖNETİM ANLAYIŞI MESELESİDİR! Çelebi’den TTSO Seçimi Öncesi Sağduyu Çağrısı; “Seçimdir Gelir Geçer, Sağduyulu Olalım” Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ PROJE YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU ÇANKAYA: EMEKLİLİKTE BEN DE MAĞDURUM Almanya’dan Akçaabat’a uzanan hizmet hikâyesi: Cevat Birinci anlattı ANNE KURUKIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
TTSO BAŞKAN ADAYI SAMET CANBAKKAL'DAN NET MESAJ
TTSO BAŞKAN ADAYI SAMET CANBAKKAL'DAN NET MESAJ
 
DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR
DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR
 
Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Demeli:Herkes geldiği yere döner
 

Demeli:Herkes geldiği yere döner

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun son çıkışlarını eleştirerek, “Trabzonspor’un kongre delegeleri, kongrede AK Parti’ye yönetici seçmek için sandığa gitmediler.

1 Ağustos 2013 Perşembe 18:21
Yazdır

Trabzonspor’a başkan seçtiler. Siyasete arkadan dolanmaya gerek yok. Siz Trabzonspor’u yönetin. Onun haklarını gözetin. Siyaseti siyasetçilere bırakın.  Herkes geldiği yere dönecektir” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun çıkışlarını eleştirerek, “Trabzonspor’un kongre delegeleri, kongrede AKP’ye yönetici seçmek için sandığa gitmediler.  Trabzonspor’u yönetecek, onu yüceltecek, şehrin ortak değerine sahip çıkacak, yönetici seçtiklerini zannederek oylarını kullandılar” dedi. Demedi yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Eğer AKP’ye yönetici seçilecekti iseler onu AKP’nin delegeleri yapar, Trabzonspor delegeleri değil. Kişiler siyaset yapmak istiyorlarsa beğendikleri, fikirlerinin uyuştuğu, dünya görüşlerinin örtüştüğü partinin kademelerine girer ve siyaset yaparlar. Siyasete arkadan dolanmazlar, Trabzonspor gibi büyük bir camiayı kandırmazlar, aldatmazlar. Trabzonspor’un şampiyonluğunun gasp edilmesinde hangi siyasilerin ne gibi rol oynadığı dün gibi herkesin aklındadır. Seçilmenizde de Trabzonluların bu hafızaları rol oynamıştır. AKP’yi ve Başbakanı aklamak sizin göreviniz değildir. Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarları şike olaylarının nasıl ve ne şekilde döndüğünü biliyor.  Olaylı Trabzon – Fener maçında ceza alan Fenerbahçe’nin cezasının nasıl kaldırıldığını Trabzon unutmadı. 2010 – 2011 sezonundaki şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’nin nasıl korunup kollandığını Alex’in ve Aziz Yıldırım’ın Başbakan tarafından kabul edilerek, bunun nasıl alelleştirildiğini unutmadık, sizde unutmayınız.  Şikecileri korumaya çalışanları aklama görevi Trabzonspor Başkanına düşmemeliydi.  Trabzonspor’un AKP’nin emrine verme, yaklaşan seçimlerde AKP’ye Trabzonspor üzerinden üstünlük sağlatma gayretleri Trabzonspor başkanının işi değildir, olmamalıdır. AKP’nin mitingine katılarak, siyasi taraftarlığına Trabzonspor’u alet eden, her fırsatta Trabzonspor’u AKP’nin gençlik kolları veya spor alanı haline getirmek gayretleri olanları şiddet ve nefretle kınıyoruz. Demokrasi erdemlik rejimidir. Demokrasilerde iktidar ve muhalefetler vardır. Hükümete muhalefet etmeyi hainlik olarak gören Trabzonspor başkanına haddini bil diyoruz. Bu ülke için ödediğimiz bedeller ortadadır. Gerekirse misli ile yine öderiz. Bunu ölçebilecek durumda değilsiniz.  Siyaset erdemlik işidir. Muhalefetlikte iktidarın yanlışlıklarını ortaya koymaktır. Siz hükümetin bütün yanlış politikalarını doğru görebilirsiniz. Ancak bu görmeyenlere hain deme hakkını size vermez. Yönetiminizde de hain var mıdır? Bu hainler için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sayın Başkan siz bütün Trabzonlunun ortak değeri olan Trabzonsporsumuzu yönetin, onun haklarını gözetin, siyaseti de siyasetçilere bırakın. Unutmayınız ki herkes geldiği yere döner.”

Anahtar Kelimeler: MHP, Trabzon, İl, Başkanı, Muammer DemeliTrabzonspor, Başkanı, İbrahim, Hacıosmanoğlu’nun, son, çıkışlarını, eleştirerek, “Trabzonspor’un, kongre, delegeleri, kongrede, AK, Parti’ye, yönetici, seçmek, için, sandığa, gitmediler,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur