Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Faruk Kanca Ortahisar'a Aday
 

Faruk Kanca Ortahisar'a Aday

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Faruk Kanca görevinden istifa ederek yeni kurulan Büyükşehir’in Ortahisar İlçe Belediye Başkanlığına aday oldu.

26 Ekim 2013 Cumartesi 17:57
Yazdır
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Faruk Kanca görevinden istifa ederek yeni kurulan Büyükşehir’in Ortahisar İlçe Belediye Başkanlığına aday oldu.

 

 

Hamamizade Kültür Merkezinde özgeçmişi hakkında bilgi veren Faruk Kanca, “ Kendisini ilk gördüğüm ve dinlediğim 1988 yılında " Bu liderle çok oy alırız." diyerek gönlüme koyduğum ve o zamandan beri iyi günde kötü günde çizgisinde siyaset yaptığım; dünya liderimiz Sayın Genel Başkanımızla hep aynı hedef için sonsuzluğa talip olduk. O neredeyse biz hep orada olduk. Kendisi İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda biz burada Belediye Meclis üyesi olduk. Şiir okuyup hapse girerken, 28 Şubat sürecinde, parti kurarken, parti kapatma davasında; özetle yağmurda, çamurda, fırtınada hep aynı dava için sırılsıklam olduk, gönül gönüle olduk. Bütün bu olaylarla yoğrulurken 2 dönem Belediye Meclis üyeliği, İmar komisyonu başkan yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulunduk. Ayrıca Ak Partimizde 3 dönemde çeşitli kademelerde başkan yardımcılığı yaptık. İnşaat Mühendisliği ve işletme olmak üzere 2 üniversite mezunu olarak, gerek belediyecilik, gerek Trabzon siyaseti ve gerekse şehrimizin ihtiyaçları konusunda birçok tecrübeye sahip olduk. Bu deneyim bize TOKİ'nin Türkiye'de 5 vizyon projesi arasına koyduğu Akyazı projesini ürettirdi. Gelinen noktada bugün; partili, partisiz birçok kesimden ve teşkilatlarımızdan aday olmamız noktasında çok ciddi talepler aldık. Biz de "İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır. " dedi.

 

Aday adaylığı süreci ile ilgili konuşan Kanca, “İnandığımızdan bu mesuliyetten kaçamazdık, kaçmamalıydık. Sorumluluk bilinciyle AK Parti' den Ortahisar İlçemize Aday Adayı olmaya karar verdik. Adaylığımız hayırlara ve iyi hizmetlere vesile olur inşallah. Rabbim eğer bu görevi bize nasip ederse; projeci, üretken, adil, dürüst, halkımızın içinde, Hakkın yanında, zorlaştırmadan kolaylaştıran bir anlayışla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Değerli Basın Mensupları, Bu toplantı Neden Hamamizade'de yapılıyor diyebilirsiniz. Bizim belediyecilik prensiplerimizden biri rutinin dışına çıkmak olacaktır. Onun için alışılmışın dışına çıkarak ve kalabalık ve geniş bir ortamda bu organizasyonu planladık. Buradan çıkıp yürüyerek AK Parti Ortahisar ilçe binamıza gidip hep birlikte müracaatımızı yapacağız inşallah. "Hizmet nimettir" diyerek sözlerime son verirken katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. “ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, İl, Başkan, Yardımcısı, Faruk, Kanca, görevinden, istifa, ederek, yeni, kurulan, Büyükşehir’in, Ortahisar, İlçe, Belediye, Başkanlığına, aday, oldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur