Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GELECEĞİN HUKUKÇULARI ADLİYE DE FUTBOL TURNUVASI COŞKU VE DOSTLUKLA TAMAMLANDI HAYDİ TRABZON, TAKIMIMIZA DESTEK VERELİM Yine MİLLİ GÖRÜŞ, yine MİLLİ DURUŞ YENİDEN REFAH İLE !!! Muratoğlu’ndan Çocuk Parkı Teşekkürü ULAŞIM ZAMLANIYOR NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
ULAŞIM ZAMLANIYOR
ULAŞIM ZAMLANIYOR
 
NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI
NAZMİYE ERGÜN DUALARLA UĞURLANDI
 
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
Genç bu ekiple Trabzon’un sırtı yere gelmez
 

Genç bu ekiple Trabzon’un sırtı yere gelmez

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ GELİŞMİŞ TOPLUMLARIN VAZGEÇİLMEZLERİ ARASINDADIR.

1 Mart 2014 Cumartesi 14:04
Yazdır

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç yerel seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneğini ziyaret etti. Dernek üyelerinin tamamının katılım sağladığı  ziyarette Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç  gördüğü ilgiden ve samimiyetten oldukça memnun kaldı. TSGİAD Başkanı Cemil Genç’in soyadına takılan Başkan Adayı Ahmet Metin Genç gördüğü sıcak ortam karşısında” Dernek Başkanımız Cemil Genç,  Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Dernek Üyesi arkadaşlarımızın hepsi Genç bu ekiple Trabzon’un sırtı yere gelmez diyerek  espriyi patlattı. Samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, dernek üyelerinin desteğini isteyerek şunları söyledi.

 

 

Sivil Toplum Kuruluşlarının,  o şehrin  ortak kültürünün oluşmasında önemli yer tuttuğuna inanan bir kardeşinizim. Sivil toplum faaliyetlerinin günümüz toplum yapısında neredeyse kamu faaliyetleri kadar önem kazandığını görüyoruz. Hatta sivil toplum örgütleri o kadar önem kazanmıştır ki bu çalışmalar uluslararası boyuta ulaşmıştır. Bazı durumlarda Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları devletlerin yetersiz kaldığı konularda rol bile üstlenmişlerdir. Bu yüzden aktif çalışan STK lar o şehir için büyük önem teşkil etmektedir dedi.

 

Bu şehrin insanları olarak Trabzon’umuzu layık olduğu  yere hep birlikte daha çok çalışarak getireceğiz. Yerel yönetimler , İşadamları ve Sanayiciler olarak bu şehri hep birlikte kalkındıracağız.  Gelişmiş ülkelere  ve ticaret kentlerine baktığımız zaman  bu gün  alt yapı sorunları çözülmüş ve sanayiciler yatırım yapacakları zaman  alt yapı düzenlemesiyle  vakit  kaybetmiyor.  Biz Trabzon’a baktığımızda henüz daha alt yapıyla uğraşıyoruz. Trabzon’da bundan 30-40 yıl önce şehir planlanırken bir takım unsurlar göz ardı edilmiş. Bu gün biz yeniden bu şehri kentsel dönüşümle geri kazanmaya çalışıyoruz.


Buradaki arkadaşlarımız işadamı ve sanayicisiniz. Bu şehrin kalkınması için sanayi olmazsa olmazımızdır. Onun için bir yandan şehri kentsel dönüşümlerle yeni baştan dizayn etmeye çalışırken diğer yandan sanayicilerimize daha rahat imkânlarda iş yapabilmeleri için yeni yerler açmayı planlıyoruz. Önemsediğimiz bir diğer konu da çimento fabrikası. Şehrin önemli bir görüntüsü ve hem vizyonu açısından hem de yine bu çevre anlayışı bakımından, yatırımcısıyla ve sahibiyle görüşüp, ona da müteşebbis olarak uygun mekânlar bulunmasında yardımcı olmalıyız. Çünkü şehirdeki en önemli sorunumuz istihdam ve ona da yardımcı olarak bu yatırımın, bu fabrikamızın naklini sağlayabilmek ve havaalanından geldiğimiz zaman şehre girerken Trabzon’a yeni bir yüz yeni bir çehre kazandırabilmektir, bunu da çok önemsiyorum şeklinde konuştu.

 

 

Toplantının soru cevap kısmında ise TSGİAD  Başkanı ve dernek üyeleri söz alarak  düşüncelerini dile getirdiler.TSGİAD Başkanı Cemil Genç; bizler işadamı olarak  şehrimize katkı sağlayacak bir takım projeler geliştiriyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında şehrin Belediye Başkanı’nın da desteğine ihtiyacımız oluyor. O noktada yerel yönetimlerin yatırımcıya destek olması işlerin hızlı ilerlemesini sağlar ve bizlerde istediğimiz başarıyı yakalamış oluruz dedi.

 

 

Dernek üyelerinden AKS İnşaat sahibi Emre Aksoy ise , Trabzon’daki mevcut imar sıkıntısından söz ederek, TOKİ ‘nin yerine Trabzon’u Trabzonlu mimar ve müteahhitler inşa etmeli. Hem işler daha hızlı yürür hem de bu şehrin  insanları olarak  şehrin sıkıntılarını ve mevcut imkanlarını  bildiğimiz için  imarını hep birlikte yaparak sorunları daha hızlı bir şekilde çözeriz dedi.TSGİAD Yönetim Kurulu Üyesi  Arsin OSB Başkan Yardımcısı ve Turan Plastiğin sahibi  Koray Turan ise OSB deki sıkıntıları dile getirerek çözüm beklediklerini iletti. Yıllardır OSB ye doğalgaz  bekliyoruz. Mevcut sıkıntılarımızı her platformda dile getiriyoruz.  Yetkililere iletiyoruz fakat yetkililer alt yapınızı oluşturun biz hizmeti getirelim diyor, sıkıntılarımıza duyarsız kalıyorlar.  Trabzon’a Belediye başkanı seçilmeniz durumunda bunlara hassasiyet göstermenizi diliyoruz şeklinde konuştu.

 

Toplantının ardından ziyaretleri için Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç’e teşekkür eden TSGİAD Başkanı Cemil Genç; Biz bu şehre hizmet etmek için yola çıkanların her zaman yanında oluruz. Önemli olan hizmet yapılsın Trabzon’umuz kazansın diyerek başarılar diledi.

Haber / Resim

Vesile Tekmen

 

Anahtar Kelimeler: SİVİL, TOPLUM, ÖRGÜTLERİ, GELİŞMİŞ, TOPLUMLARIN, VAZGEÇİLMEZLERİ, ARASINDADIR
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur