Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi’nde, köy halkının katılımı ile gerçekleştirilen meyve dalı aşılama eğitimi, yoğun ilgi ve memnuniyetle tamamlandı. Trabzon’un ürünleri YÖREX’de tanıtılıyor Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında 23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI AKÇAABAT’TA KUTLANDI Dr. Hisoğlu’ndan CHP İlçe Başkanı Haluk Batmaz’a Sert Açıklama: Akçaabat’ta Kariyer Günleri Kapsamında Anlamlı Buluşma Trabzon Diş Hekimleri Odası Görev Dağılımı Yaptı
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
 
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
 
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
Genel Başkanının Sorgulanmasını Kınadı
 

Genel Başkanının Sorgulanmasını Kınadı

Genel başkanlığını Dursun Güneş'in yaptığı, 6 Ağustos 2008 yılında kurulan Hak ve Hakikat Partisi (Hak Parti)'nin kurucu üyesi Servet Gedikli partisinin genel başkanı Güneş'e Konya'daki tutuklamaya tepki göstererek: "Genel başkanımızın sorgulamayı gerektirecek hiçbir şaibesi olmamıştır." dedi.

20 Ekim 2010 Çarşamba 23:55
Yazdır

Genel Başkanının Sorgulanmasını Kınadı

Genel başkanlığını Dursun Güneş'in yaptığı, 6 Ağustos 2008 yılında kurulan Hak ve Hakikat Partisi (Hak Parti)'nin kurucu üyesi Servet Gedikli partisinin genel başkanı Güneş'e Konya'daki tutuklamaya tepki göstererek: "Genel başkanımızın sorgulamayı gerektirecek hiçbir şaibesi olmamıştır." dedi.

Akçaabat'ta görüşlerinin Osmanlı Devlet anlayışı olduğunu belirten Fahr-i Âlem Derneğinin başkanlığını bir süre gerçekleştirmiş, Hak Parti'nin kurucu üyeliğini ve gelecek seçimde aynı partiden Trabzon milletvekili adayı olacağını açıklayan Servet Gedikli gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Partisinin Akçaabat'taki örgütlenmesinin de son noktaya geldiğini kaydeden Gedikli, en kısa zamanda ilçe başkanlığımızı da açacağız, şeklinde konuştu.

Genel başkanlarının Konya'daki usulsüz tutuklanmasına tepki gösteren Gedikli: "Malumunuz Hak ve Hakikat Partisi'nin Genel Başkanı Dursun Güneş geçtiğimiz günlerde partimizin taban çalışmalarını yapmak için gitmiş olduğu Konya'nın Selçuk ilçesinde daha önce Kars ilinde yapmış olduğu konuşmaları bahane edilerek aklı selim insanların yakışık alır bulamayacakları bir üslup ile gözaltına alınmış, sorgulandıktan sonrada serbest bırakılmıştır." dedi.

Gedikli sözlerine şöyle devam etti: "Hatırlarsanız daha öncede Erzurum il teşkilatımızın açılışında sayın genel başkanımız yapmış olduğu konuşmalardan dolayı, konuşmaların tamamı verilmeden makaslanarak asma-kesme partisi olarak lanse edilmeye çalışılmış, savcılık tarafından suç duyurusunda bulunulduktan sonra mahkemece para cezasından sonra serbest bırakılmıştı. Aziz milletimiz bilmelidir ki: Hak ve Hakikat Partisi ve genel başkanımızın sorguya alınmasını icap ettirecek hiçbir şaibesi olmamıştır. Allah'ın izniyle de olmayacaktır. Türk siyaset tarihinin en şerefli ve en asaletli, en masum bu kâmil insanına anlayıp dinlemeden kara çalanların Allah yüzü kara çıkartacaktır."

Gedikli son olarak: "Türk siyaset tarihinin en şeffaf, ideolojisini, Allah'ın ayetlerini eğip bükmeden en doğru anlaşılır şekilde ortaya koyan dünyevi ve uhrevi anlamda niyet ve istikametini en anlaşılır bir şekilde ortaya koyan başka parti gösteremezsiniz. Bir Güneş misali bütün insanlığın ve mevcudatın üzerine adaletle, eşit doğmayı ilke edinmiş, kâfir bile olsa mazlumun ahından korkan, kendisine kendini elit tabaka sayanları değil, garip ve kimsesizleri şehitler ve evliyaları yoldaş seçmiş başka parti gösteremezsiniz. Hal böyle iken ikide bir sudan gerekçelerle Sayın Genel Başkanımız Dursun Güneş'in haksız yere incitilmeye çalışılmasını esefle karşılıyor, ciddiyetle kınıyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler: Genel, başkanlığını, Dursun, Güneş'in, yaptığı, 6, Ağustos, 2008, yılında, kurulan, Hak, ve, Hakikat, Partisi, (Hak, Parti)'nin, kurucu, üyesi, Servet, Gedikli, partisinin, genel, başkanı, Güneş'e, Konya'daki, tutuklamaya, tepki, göstererek, "Genel, başkanımızın, sorgulamayı, gerektirecek, hiçbir, şaibesi, olmamıştır", dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur