Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI. Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor (ÜNİVERSİTE 7. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ PROGRAMI) Çankaya “Bu Şehir Daha Fazlasını Kaldıramaz” AKÇAABAT’TAN SERT MESAJ: “TERÖRİSTTEN VATANSEVER ÇIKARILAMAZ!” Maganda Kurbanı Emir Yuşa’nın Adı Trabzon’da Bir Parkta Yaşatılacak HAYALVADİSİ'NE HAYRAN KALDILAR GÜMÜŞHANE KELKİT AŞUT GÖLETİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR BÜYÜKŞEHİR’DEN TURİZM DESTİNASYONLARI ZİYARET SAATLERİNE DÜZENLEME AKÇABAT'TA 7M HASTANESİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTEMİZ YENİLENDİ! HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET GENÇLER SİYER BİLGİLERİYLE YARIŞTI Başkan Çelebi iş dünyasının vize sorununu dile getirdi HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI Başkan Ekim’den Anneler Günü Mesajı Trabzonspor, Yine Hakemlerin Skandal Kararları Sonrası Galatasaray’a Mağlup Oldu
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIRIZ
 

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIRIZ

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar ilçesi Sotka Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Maçka İlçe Başkanlığınca organize edilen iftar yemeğinde, geçmişten itibaren Maçka ilçe teşkilatında görev yapan teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

29 Mayıs 2018 Salı 15:16
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Maçka teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Maçka Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoban, Teşkilat Mensupları, İşadamları ve vatandaşlar katıldı.  24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Günnar, Aziz Milletin Türkiye üzerinde oynanan oyunları çok iyi bir şekilde gördüğünün altını çizerek, Necip Milletin şer odaklara 24 Haziran'da sandıklarda en iyi cevabı vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.


DÜNYAYA DİZ ÇÖKTÜRDÜNÜZ

Günnar, Türkiye Cumhuriyeti'nin çok badireler atlattığına vurgu yaparak, "Türkiye üzerinde oynanan oyunlar açık ve aşikar bir şekilde ortadadır. Çok badirelerden geçtik. 27 Mayıs’lar, 12 Eylül’ler, 28 Şubat’lar, idam sehpaları, iktidardan gönderilen liderler, halkın siyasetinin önüne konulan engeller, daha sonrasında post-modern darbeler, onun arkasından AK Parti iktidarına karşı milletin iktidarına karşı oynanan oyunlar ve en sonunda da 15 Temmuz hain darbe girişimi bunun örneğidir. Türkiye’yi parçalama ve yok etme operasyonu bildiğimiz klasik darbelerin daha da ötesinde bir oyundur. Allah için, Vatanını, bayrağını ve devletini seven Aziz Milletimiz, darbenin karşısına çıktı ve dik duruşuyla birlikte bütün dünyaya diz çöktürdü. Gücümüzü ve kararlığımızı milletimizden alarak ekonomimizi ve savunma sanayini de geliştirerek, one minute, Dünya beşten büyüktür sözlerini Alem-i Cihana göğsümüzü gererek anlattık. ” diye konuştu.


ESNAFLARA BÜYÜK KOLAYLIK

Günnar, AK Parti hükümetlerinin esnaflara da büyük kolaylık sağladığını belirterek, “Esnaf ve Sanatkarlar Değişim- Dönüşüm- Destek Strateji Belgesi ve Eylem Planı”nı hazırlayıp uygulamaya koyduk. Önümüzdeki dönemde esnaf ve sanatkarların kredi ve finansman şartlarını iyileştireceğiz. Vergi, istihdam ve diğer yükümlülüklerini daha da azaltacağız. Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Yenilikçiliği ve girişimciliği destekleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

Günnar, Maçka İlçesinin ardından Ortahisar İlçesi’ne geldi. Teravih namazının ardından Toklu Mahallesi’ni ziyaret eden Günnar, mahallede ki çay ocaklarında hemşehrileri ile hasbihal etti. Vatandaşların hal hatrını soran Günnar, dilek ve temennilerini de dinleyerek, ilgili kurumlarla görüşeceğini belirtti.

 

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Milletvekili, Adnan, Günnar, Ortahisar, ilçesi, Sotka, Mahallesinde, esnaf, ve, vatandaş, ziyaretlerinin, ardından, Maçka, İlçe, Başkanlığınca, organize, edilen, iftar, yemeğinde, geçmişten, itibaren, Maçka, ilçe, teşkilatında, görev, yapan, teşkilat, mensupları, ile, bir, araya, geldi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur