Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
GÜMRÜKÇÜOĞLU:KONUŞTU
 

GÜMRÜKÇÜOĞLU:KONUŞTU

Ötekileştirenler insanlarımızı ‘başörtülü ve başörtüsüz’ olarak ayıranlardı

11 Kasım 2017 Cumartesi 00:32
Yazdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TÜMSİAD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Sohbetleri” programında işadamları ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu, “Ötekileştirenler insanları ‘başörtülü ve başörtüsüz’ olarak ayıranlar, ‘bu üniversiteye girer, bu giremez’ diye ayrım yapanlar, sanayide, ticarette bu mümtaz topluluğun önüne engel koyanlardı. Buna son veren ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 

Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti için birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Gümrükçüoğlu, “Vatanımızın milletimizin geleceği için en çok ihtiyacımız olan bir ve beraber hizmet etmenin bu toplulukla mümkün olduğunu her zaman görüyoruz ve biliyoruz. Bizler sizler varsanız varız ve sizin siyasetteki kardeşleriniziz. En fazla birbirimize sahip çıkmamız gereken bu aylarda kenetlenmeyi hiç ihmal etmeyelim” diye konuştu.

 

Türkiye’de bir dönem insanların ötekileştirildiğini, toplumun adeta kutuplaştırıldığını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Bugün birileri ötekileştirmekten bahsediyor. Hiç kimse unutmasın ki ötekileştirenler insanları ‘başörtülü ve başörtüsüz’ olarak ayıranlardı. Ötekileştirenler ‘bu üniversiteye girer, bu giremez’ diye ayrım yapanlardı. Ötekileştirenler sanayide, ticarette bu mümtaz topluluğun önüne engel koyanlardı. Buna son veren ise sizlerin desteği ve mücadelesi ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sizin mücadeleniz bugünün noktasına en önemli platformun yaşandığı günleri getirmiştir. O bakımdan, siyasi arenada bizim, sizin kardeşleriniz olarak yaptığımızdan çok daha büyük yükünü taşıdığınızı biliyoruz. Siz olmasanız bir kere ülkemizin ekonomisi yürümez. Siz olmasanız diğer mücadeleler gerçekleştirilemez. Bir iş adamının, bir girişimcinin ne kadar büyük külfet taşıdığınızı ve önüne ne engeller çıkarıldığını görüyoruz ve yaşıyoruz. İnşallah bunları da hep beraber aşmış olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

TÜMSİAD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Sohbetleri” programında Prof. Dr. Kerem Alkin “Küreselleşen Dünyada Türkiye Ekonomisi” başlıklı sunumuyla katılımcılarla birlikte oldu. Programda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kapıcıoğlu, Semerkand Vakfı Bölge Başkanı Ahmet Kurt, TÜMSİAD Bölge Sorumlusu Mevlana Karali, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Semerkand Vakfı Trabzon Şube Başkanı Muhammed Siyah, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, Beşir Derneği Trabzon İl Temsilcisi Yaşar Bankoğlu, Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu ve işadamları hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Ötekileştirenler, insanlarımızı, ‘başörtülü, ve, başörtüsüz’, olarak, ayıranlardı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur