Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Günnar, 'Bu Seçimi Çok Önemsiyoruz'
 

Günnar, "Bu Seçimi Çok Önemsiyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı İlçesi’ne konuk oldu.

22 Nisan 2015 Çarşamba 17:15
Yazdır
Günnar, ilçede esnafları ziyaret ederek, “Allah kısmet ederse inşallah 7 Haziran’dan sonra mecliste olacağım ve orada esnafın ve sanatkarın temsilcisi olacağım” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı İlçesini ziyaret etti. İlçede ilk olarak partisinin Çarşıbaşı İlçe teşkilatını ziyaret eden Günnar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kredi ve Kooperatifi, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Eğitim Bir-Sen’i ziyaret etti ve ilçede bulunan esnafları gezdi.

Partisinin ilçe teşkilatında partililere seslenen Günnar, “AK Parti’nin başarısı çok önemlidir. Biz, bu seçimi çok önemsiyoruz. Tek hedefimiz oyumuzu geçen döneme göre yükseltmektir. Çarşıbaşı bizim hep gözbebeğimiz oldu. AK Parti’ye Trabzon’da yüksek destek verdi. Esnaf ziyareti ve halkla buluşmamız büyük önem arz ediyor. Bizim sorumluluk alarak, milletin emanetine sahip çıkmamız gerekmektedir. Geleceğimiz için aldığımız sorumluluğu yerine getirelim. Kapı kapı dolaşarak icraatlarımızı dilimizin döndüğünce anlatarak, Ahmet Davutoğlu ile birlikte kalkınma hamlemizin devam etmesi için elimizi taşın altına koyalım. Ekonomik olarak Türkiye’nin gelişmesinden dolayı dua edenler için, evde hasta yatanların onlara bakanların maaş alırken bile ettiği duadan nasiplenelim. Bizim davamız hakkın davasıdır. Siyaseti Allah rızası için yapıyoruz” dedi.

Parti ziyaretinin ardından ilçede bulunan esnafları gezerek hal hatır soran Günnar, AK Parti hükümeti ile birlikte esnaflara bir çok kolaylık sağlandığını dile getirerek, “AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız. Mecliste esnaf ve sanatkarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.  Günnar, milletvekili seçildiği taktirde Trabzon’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, "Trabzon’u mecliste en güzel şekilde temsil edecek, bir birinden değerli 6 tane milletvekili adayımız var. Bizler memleketin hizmetkarı olmaya talibiz. Birileri gibi el öptürmeye değil, el öpmeye talibiz. Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz” şeklinde konuştu.

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye'nin atlattığı badirelere bakacak olursak, 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önem taşıdığını anlamış oluruz. 13 yıllık iktidarımız döneminde pek çok vesayetleri ortadan kaldırdık. Mecliste grubu bulunan diğer üç parti ise, memlekete faydalı olacak tüm yasaları veto etmek ve kaşı çıkmaktan başka iş yapmadı. Dışarıda vatan, millet Sakarya diyenlere bakmayın. Çünkü bu insanlar meclis çatısı altına geldikleri zaman, ne kadar faydalı işler ve yasalar varsa hepsine karşı çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bizim tüm engellemeleri ve oynanan oyunları bir kenara bırakarak, 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili sayısını yakalayıp, başkanlık sistemi için gerekli adımları atmalıyız."

Esnaf ve vatandaşlarda Çarşıbaşı’nda Günnar’ı sevgi seli ile karşılarken, yolunun açık olması temennisinde bulundular ve Günnar’a gerekli desteği vereceklerine söz verdiler.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, Günnar, seçim, çalışmaları, kapsamında, Çarşıbaşı, İlçesi’ne, konuk, oldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur