Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi’nde, köy halkının katılımı ile gerçekleştirilen meyve dalı aşılama eğitimi, yoğun ilgi ve memnuniyetle tamamlandı. Trabzon’un ürünleri YÖREX’de tanıtılıyor Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında 23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI AKÇAABAT’TA KUTLANDI Dr. Hisoğlu’ndan CHP İlçe Başkanı Haluk Batmaz’a Sert Açıklama: Akçaabat’ta Kariyer Günleri Kapsamında Anlamlı Buluşma Trabzon Diş Hekimleri Odası Görev Dağılımı Yaptı
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
Akçaabat Belediyesi Her Daim Çocukların Yanında
 
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
23 Nisan coşkusunu, milletimizin gurur kaynaklarından biriyle birlikte yaşadık.
 
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci’den, tepki ve uyarı !
Günnar Öğrencilerin Heyecanı Paylaştı!
 

Günnar Öğrencilerin Heyecanı Paylaştı!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yeni eğitim ve öğretim yılının başarılı ve verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.

16 Eylül 2013 Pazartesi 18:11
Yazdır

GÜNNAR’dan 2013-2014 Öğretim Yılı mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 2013-2014 Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında tüm öğrencilere başarılar diledi. Günnar, eğitimin önemine dikkat çekerek, eğitime verilen değerin ve talebin her geçen yıl daha da arttığı günümüzde çocuklarımızın ve gençlerimizin, ülkemizin gelişiminde dünya ölçeğinde önemli roller üstleneceğine inandığını belirtti. Günnar, "Ülkelerin gelecekleri, o ülkede her alanda eğitime verilen değerle doğru orantılıdır. Değişimden ve gelişmeden söz edebilmenin ilk şartı, eğitimdir. Yaşadığımız çağ, bilginin hızla aktığı, gelişen teknolojinin de etkisiyle eğitim ve öğretim metodlarının sürekli yenilendiği bir çağdır. Bu gelişmeler dahilinde en kaliteli eğitimi alabilmeleri için, çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü imkanı sağlama gayreti içerisindeyiz." şeklinde konuştu. Bilginin ve eğitimin temel basamaklarının okumak, bakmak ve düşünmek olduğunu söyleyen Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: "İslamiyet'in ilk çağrısı ‘Oku'dur. Okumak, bilgilerin yığılması demek değildir. Sonrasında görürüz ki ‘bakmak' ve ‘düşünmek' eylemlerine vurgu yapılır; birçok ayette karşımıza çıkan bakmazlar mı, düşünmezler mi soruları ile içtiğimiz sudan, toprağa ekilen bir tohuma kadar birçok olayı anlamamız istenir. Okuyarak, bakarak ve düşünerek öğrenir, öğrendiklerimizi hayata geçirir ve hayatın her alanını keşfetmeye başlarız.

eğitim alanında reformlar gerçekleştirdik.

AK Parti hükümeti olarak, eğitim alanında, çağın gerekliliklerine uygun olarak daha dinamik, yaygın ve kaliteli eğitim hedefi ile birçok yeniliği hayata geçirdik. 12 yıla çıkartılan zorunlu eğitimi, dörder yıllık kademelere ayırarak yetenek ve ilgi alanlarına göre okul tercihi yapılabilir duruma getirdik. Yine aynı anlayışla seçmeli ders sayısını çoğalttık. Teknolojik yenilikler doğrultusunda bilişim teknolojileri sınıflarımızı oluşturduk, sayılarını çoğaltıyoruz. Türkiye'nin daha müreffeh ve güçlü bir ülke haline gelmesi için biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizlere düşen görevler olduğu gibi, siz kıymetli öğrencilerimize düşen de sizlere sunulan bu imkanları kullanma ve kendinizi geliştirme yolunda adımlar atmaktır. Atacağınız her adım Türkiye'nin geleceğini inşa edecektir. Birlikte Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşımak için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2013-2014 öğretim yılının heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiası içerisinde görev alan herkese başarılar diliyorum"

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, İl, Başkanı, Dr, Adnan, Günnar, yeni, eğitim, ve, öğretim, yılının, başarılı, ve, verimli, bir, yıl, olması, temennisinde, bulundu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur