Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ TESOB camiası bayramlaştı ANAHTAR PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KUTLAMA MESAJI BAŞKAN TİRGİL'DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Günnar: 'Trabzon'da Ciddi Bir Oy Artışı Var'
 

Günnar: "Trabzon'da Ciddi Bir Oy Artışı Var"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesi ile sürdürdü. Günnar, Akçaabat’ta gün boyu esnaf ziyareti yaparken akşam da iki farklı programa katıldı.

3 Haziran 2015 Çarşamba 20:24
Yazdır
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçimin son haftasında da programlarını hız kesmeden sürdürüyor. Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesi ile sürdürdü. İlçede gün boyu esnaf ziyareti gerçekleştiren Günnar, akşam ise, Derecik Mahallesi'ni ziyaret etti. Günnar, Derecik Mahallesi’ni ziyaretinin ardından Akçaabat esnafı ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

 



Günnar: "Trabzon'da Ciddi Bir Oy Artışı Var" Günnar, “Trabzon inşallah bu seçimlerde yüksek oy oranı ile birlikte Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini yine çekecektir. Bizler sizlerle birlikte sakinliğimizle, nezaketimizle, kültürümüzle,  horonumuzla, tarihi kimliğimiz ile bir başka il olduğumuzu bütün Türkiye’ye kanıtladık. Bizim  kaynaşarak, birlik beraberliğimizi daha çok artırmamız lazım. Tüm STÖ’lerle Trabzon’u kalkındırmak için geçmişteki denenmişleri bir kenara bırakarak istikrardan yana tavır koymamız gerekmektedir.

Trabzon’a yapılan yatırımlar bölgemizin kalkınması için önemli hamlelerdir. AK Parti diğer siyasi partili kardeşlerimizin hepsini kucaklayarak milletimizin kurduğu bir partidir. Milletimizin kurduğu bu partiye milletimiz desteğini sürdürüyor. Trabzon’da özellikle ciddi bir oy artışı var. İkinci yarımız başlıyor. 2023’e 8 sene kaldı. 2023 hedefine Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almak için yola çıkıyor. Bizler 6 arkadaşımızla, büyük şehir belediye başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla sizler için nasıl uğraş verdiysek bundan sonra da aynı uğraşı vereceğiz. Bizler antrenmanlı olduğumuz için, sizin içinizden geldiğimiz için sizden aldığımız enerji ile yorulmuyoruz. Bizler, AK Partililer olarak, ilçelerimizin her bucağına alnımız ak başımız dik giderek, vatandaşımızın elini sıkarken, gözlerinin içine bakıyor, gönüllerine hitap ediyoruz. Bu temas neticesinde milletimizden almış olduğumuz pozitif enerji ile daha büyük bir heyecan ile çalışma azmimizi ve motivasyonumuzu yüklenmiş oluyoruz. Milletimizden aldığımız bu ilham ile geleceğe güvenle bakıyor Yeni Türkiye’yi buna göre dizayn etmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, Günnar, seçim, çalışmalarını, Akçaabat, İlçesi, ile, sürdürdü, Günnar, Akçaabat’ta, gün, boyu, esnaf, ziyareti, yaparken, akşam, da, iki, farklı, programa, katıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1727 Isaac Newton'un ölümü
1854 Amerikan Bağımsızlık Savaşı: Büyük Britanya hükümeti Boston, Massachusetts limanını kapattı.
1866 İspanyol donanması Şili'nin Valparaiso limanını bombaladı.
1848 Margaret ve Kate Fox adlı iki kız kardeş, ruhlar dünyasıyla ilişki kurduklarını iddia ederek, ilk profesyonel medyumlar oldu.
1889 Paris'te, 1789 Fransız Devrimi'nin 100'üncü yıldönümü için, Gustav Eiffel tarafından yapılan Eiffel Kulesi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur