Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI BAŞKAN GENÇ: “AĞASAR İÇİN NE YAPSAK AZ AMA HER YAPILAN YAKIŞIR” BAŞKAN GENÇ’TEN SALDIRIYA KINAMA AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Seyit Hisoğlu’ndan Otizm Farkındalık Günü’nde Anlamlı Destek AVRUPA FATİHİNDEN VEFA ZİYARETİ Trabzon’da CHP Standında Bıçaklı Saldırı: Valilikten Açıklama Geldi İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aydın'dan TESOB’a ziyaret Altıntepe’den Zorlu’ya Sert Yanıt! “Araştırmadan İftira Atıyor” BÜYÜKŞEHİR’İN YOL MESAİSİ DEVAM EDİYOR İSTİFAYA ÇAĞIRDI SEBAT KENDİNE GELDİ Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı LİVA ŞENLENECEK AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI
 
LİVA ŞENLENECEK
LİVA ŞENLENECEK
 
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Günnar:16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı
 

Günnar:16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinin Yıldızlı ve Akçaköy Mahallerinde ki hemşehrilerine 16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı

2 Nisan 2017 Pazar 15:36
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü.

 

İlçenin Yıldızlı ve Akçaköy Mahallerini ziyaret eden Günnar, hemşehrileri ile referandum sürecini konuştu. Halka referandumun önemini anlatan Adnan Günnar, "Ülkemiz geçmişte çok büyük badireler atlattı. Bu Aziz Milletimiz, çok çekti.Daha yakın geçmişte 9 ay önce ülkemiz bir hain darbe kalkışması ile karşı karşıya kaldı.

 

Milletimiz Vatan Aşkı ile sokaklara düşerek, ölüm pahasına bu vatanı hainlerin ellerine bırakmadı.Her karış toprağı şehitlerimizin temiz al kanıyla sulanmış bu vatanın toprağına sahip çıkmadık mı? Ya tersi olsaydı. O gece ya millet değil de vatan hainleri kazansaydı. Yani vatan için canını seve seve veren o şehitler değil de bu vatanın öz evlatlarını gözünü bile kırpmadan vuran teröristler kazansaydı? Hainlerin, o karanlık gecede çirkin emellerine ulaşmaları halinde neyi yapmak istedikleri bugün artık çok daha net. Mahkemelerce ortaya çıkarılan belgeler ve itiraflar olayın vahametini bir kere daha görmemize ışık tutmuş oluyor.

 

Her şey milletimizin ve dünya kamuoyunun gözleri önünde cereyan etmekte. En başta milletin lideri Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ı, sonra başbakan Binali Yıldırım'ı bütün milletvekillerini bütün liderleri tek tek ve belki de birçok vatanını seven insanımızı şehit edeceklerdi. Asker üniformasına gizlenmiş teröristler "amacımız buydu" dediler. O korkunç gecede kazanan millet olmasaydı eğer, Türkiye o gece birlikte olup tanka - topa - uçağa - helikoptere çıplak elleriyle direnmeseydi karşı koymasaydı, bugün ne durumda olabileceğimizi düşünmek bile istemiyorum.Türkiye'nin başına bela olan terör örgütleri bir değil - iki değil - üç değil. Binlerce şehidin canı pahasına savunduğu bu topraklar daha o gecenin sabahında bölünecekti. Avrupa o da mücadeleye katılacaktı.

 

Hatırlayalım lütfen bu hain kalkışımın ardında hiçbir Avrupa ülkesi bir beyanatta buldu mu? Tabiki de hayır. Ne diyebilirler çünkü içimizdeki uzantıları başarılı olamadı.Onlarda şaşırmış halde idiler. Yılların projesi çökmüştü. Şimdi bize karşı sergiledikleri hasmane tutumları bunu doğrular bir görüntü vermektedir. Avrupa'nın egemen güçleri  artık taşeronlarına eylem yaptıramayınca işlerini kendileri yapmaya başladılar açıkca çekinmeden ve müttefikliğe yakışmayacak bir şekilde"takke düştü kel göründü"         Bütün bunlar ortaçağ Avrupa'sının dayatmacı zihniyetinin tezahürüdür. O gece terör kaybetti, milletimiz kazandı. O gece Türkiye istiklalini bir kere daha bütün dünyaya haykırarak Çanakkale ruhunu hainlere ve onların ağababalarına hatırlattı.Şimdi de Türkiye'miz istiklal ve istikrarı için 16 Nisan'da sandık başına gidecek. İnşallah milletimiz güçlü 'EVET' ile hainlere birkere daha hak ettikleri cevabı vercektir.

 

Lütfen bırakalım bazı ferdi beklentilerimizi bir kenara erteleyelim bazı düşüncelerimizi bu tarihi fırsatı kaçırmayalım. Belki de meclisimizde böyle bir milletvekili dağılımı bugünki duygularda bir daha olmayabilir. Bahsekonu anayasa bu şekilde meclisten geçmeyebilir. Hatırlayın 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasını sandıktan tek başına iktidarı kuracak çoğunluk çıkmayınca koalisyon kurulamadı.Milletimizin imdadına 1 Kasım 2015 seçimleri yetişince telafi edebildik. Bu referandum başka birşey bu fırsat bir daha elimize kolay kolay gelmez bunu iyi değerlendirelim. Bu avantajımızı kaybedersek öyle imdadımıza yetişecek 1 Kasımlar'da yok" dedi.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 18 Maddeden oluşan Anayasa Değişikliği'nin 11. Maddesininin Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin yenilenmesi olduğunun altını çizerek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının beşte üç çoğunluğuyla seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu halde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır. Cumhurbaşkanının seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır.

 

Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde, Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.

Seçimlerinin birlikte yenilenmesine karar verilen Meclisin ve Cumhurbaşkanının yetki ve görevleri, yeni Meclisin ve Cumhurbaşkanının göreve başlamasına kadar devam eder. Bu şekilde seçilen Meclis ve Cumhurbaşkanının görev süreleri de beş yıldır” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Milletvekili, Dr, Adnan, Günnar, Akçaabat, İlçesinin, Yıldızlı, ve, Akçaköy, Mahallerinde, ki, hemşehrilerine, 16, Nisan'da, yapılacak, referandumun, önemini, anlattı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u kuşatma harekâtına başladı.
1917 ABD fiilen I. Dünya Savaşı'na girdi.
1918 Van Rus ve Ermeni işgalinden kurtuldu.
1930 Haile Selasiye kendini Etiyopya imparatoru ilan etti.
1948 Yazar Sabahattin Ali, Bulgaristan sınırını geçmeye çalışırken, kılavuzu Ali Ertekin tarafından öldürüldü. 28 Aralık'ta tutuklanan Ertekin'in cezası indirime uğradı. Aynı yıl çıkan af yasasıyla da serbest bırakıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur