Trabzon, Giresun, Ordu, Fatsa ve Ünye’de 13 şubesi ile bölge halkına kaliteli ve güler yüzlü hizmet veren Güntaş AVM, 14. şubesini Trabzon’un yükselen markası Rubenis AVM’de açacak. Rubenis AVM sahibi Hasan İpek ile Özgüneş ve Güntaş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş bir araya gelerek sözleşmeyi imzaladı.
Halis Güneş, “Güntaş AVM çok yakında yeni şubesi ile Rubenis AVM’de olacak. Hayırlı olsun,” dedi. Bu yeni şube ile Güntaş AVM, bölgedeki varlığını daha da güçlendirecek ve bölge halkına kaliteli hizmet sunmaya devam edecek.
Rubenis AVM’deki yeni şube, Güntaş AVM’nin müşteri memnuniyetine verdiği önemi ve büyüme hedeflerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu anlaşma, Trabzon’un perakende sektöründeki dinamiklerini değiştirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.