Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
GÜNTAŞ, küçük dostların kalplerine dokundu
 

GÜNTAŞ, küçük dostların kalplerine dokundu

KÜÇÜK DOSTLARIMIZ İYİ Kİ VAR

27 Ağustos 2021 Cuma 10:57
Yazdır

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç öncülüğünde, Beşirli Tenis Kompleksi’nin yanında inşa edilen “Küçük Dostlar Kliniği”; Trabzon, Giresun, Ordu, Gümüşhane illerinde Güntaş AVM Ailesi ve 7M Halkla İlişkiler Müdürü Emine Çakır tarafından ziyaret edildi.

Güntaş AVM, sokak hayvanlarına farkındalık oluşturduğu ‘Küçük Dostlarımız İyi Ki Var’ projesiyle küçük dostlarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Merkezi Akçaabat/Trabzon’da bulunan Ayvaz Gıda şirketinin de katkılarıyla kedi ve köpek mamasının yanında kliniğin ihtiyacı olan çeşitli malzemeleri de ziyaretlerinde hediye eden Güntaş Ailesi, sokak kedilerinin tedavilerine ve bakımlarına hizmet eden, barınma ve yiyecek ihtiyacına kadar karşılamayı hedefleyen bu kliniği daha çok kişinin duyması ve desteklemesi gerektiğini bildirdiler.

HER KALPTE SEVGİ İZİ BIRAKACAĞIZ

Karşımıza doğa ve insana değer sağlayacak projelerle çıkan Güntaş Avm Ailesi, gerçekleştirdikleri projelerle hedeflerini şu şekilde ifade etti: “Trabzon dâhil olmak üzere dört şehirde hizmetimizi sürdürüp, toplumda ve doğada belli bir yerimiz varken bu iki değere fayda sağlamak, bizi işimizde de motive ediyor. İlham olması ve farkındalık oluşturması için bu işlerimizi paylaştığımızda, aldığımız güzel tepkiler bir sonraki projemiz için yol gösterici oluyor. Güntaş Avm’nin müşterileri de takipçileri de bu ailenin bir parçası olmanın onlara kattığı değeri hissediyor. Sevgiyi ve iyiliği çoğaltacağız. Dokunabileceğimiz her kalpte sevgi izi bırakacağız.

”FAYDA, GÜÇ BİRLİĞİYLE SAĞLANIR

Etkinliğin ilerleyen dakikalarında Güntaş Ekibi, aile olabilmenin; yardımlaşmaya, yol göstermeye ve öncü olmaya dayandığından bahsetti. Projelerinde destekçileri ve iş birliği yaptıkları firmalara teşekkürlerini “Biz, inandığımız bir projeye Güntaş AVM olarak başlıyoruz. Projelerimizi gerçekleştirene kadar gönüllü olarak destekçimiz olan, iş birliği yapan birçok firmayla kocaman bir aile olmuş oluyoruz. Bununla karşılaşmak yaptığımız işlere olan inancımızı arttırırken güvenimizi de tazeliyor.

Varlığını ticaretle sınırlandırmayıp, fayda sağlamaya yönelik adım atacak kadar güzel kalpli destekçilerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.Projeye destek veren 7M Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Emine Çakır duygularını “Bugün Güntaş Avm Ailesi ile bir farkındalığa daha imza atıyoruz.

Birliğimiz ve beraberliğimizi sadece ticari alanda değil geniş kitlelere ulaşabileceğimiz dostluk, dayanışma ve insani duygulara hizmet edebileceğimiz alanlarda da sürdüreceğiz. Kalplere dokunan ve ‘Küçük Dostlarımız İyi Ki Var’ dediğimiz projemiz hayırlara vesile olsun” diye konuştu.Küçük Dostlar Kliniği Uzm. Veteriner Ahmet Köz “Biz burada aslında insanlığın ayıbını kapatıyoruz. Hayvanların doğal yaşam alanını işgal ettik şimdi onlara zarar veriyoruz. Böyle bir hakkımız yok. Zarar gören hayvanlarımızı tedavi etmek görevimiz. Çünkü nasıl onların alanını işgal ettiysek, onların da ihtiyaçlarına hizmet etmek zorundayız. Biz burada sadece kedilere değil, insanlığa hizmet etmeye çalışıyoruz. Ekibimle bu işi sevgimizi katarak yapıyoruz. Onlara da destekleri ve emekleri için çok teşekkür ederim” sözleriyle projeyi kutladı.

TRABZON’A TANITTILAR

Projenin gerçekleştirildiği Küçük Dostlar Kliniği’nin kurulmasında öncü olan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Meti Genç’e teşekkürlerini sözlerinden eksik etmeyen Güntaş Avm Ailesi ve destekçiler, projenin yayınlanması ile Trabzon’da hizmet veren Küçük Dostlar Kliniği’ni duymayan halkın da şaşkınlık ve mutluluklarını gözlerinde gördüklerini aktardılar. Şehrin insana, doğaya ve hayvana fayda sağlayacak projelerinin artması için basamak olacak bu kliniğin, Güntaş AVM tarafından desteklenmesi de hayvan severler tarafından kliniğin bilinirliğini yayma noktasında katkı sağlayıcı oldu.

Etkinlikte yer alan Güntaş AVM müşterisi, “Güntaş AVM’nin devamlı müşterisiyim. Markanın sosyal medya hesaplarını da takip ediyorum. Her projesiyle kalbimize dokunmayı başarıyorlar. Şehrimizde ve bölgemizde sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturma noktasında öncü olacak bir marka gerekliydi. Kliniği ve sağladığı hizmetleri bu projeye katılarak detaylıca öğrendim. Müşteri olarak gurur duyuyorum” ifadeleriyle projeyi halk adına destekledi.

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir kedi ve köpek görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, kedi ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK, DOSTLARIMIZ, İYİ, , VAR
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur