Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
HACIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
 

HACIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı kongresi Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın kültür merkezinde yapıldı.

10 Aralık 2017 Pazar 17:30
Yazdır

CHP Akçaabat ilçe kongresinin açılış konuşmasını İlçe başkanı Musa Hacıoğlu yaparak “ Atatürk’ün emanet ettiği kutlu yolda yürümeye devem ediyoruz.

 

Amacımız ilçemizdeki partili sayısını çoğaltmak, önümüzdeki seçimlerde milletvekili sayımızı arttırmaktır ”dedi. Başkan Hacıoğlu daha sonra divan seçimi için önerilen listeyi okuyarak oylamaya sundu. Divanın oluşmasından sonra Gündem gereği saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kürsüye davet edilen CHP Trabzon milletvekili Haluk Peşken bir konuşma yaparak şunları söyledi. “Türkiye’nin sorunları çok.


Her sabah mutsuzlukla güne başlıyoruz. Trabzon’da yolsuzluklar aldı başını gidiyor dur diyen yok. Yomra Belediye başkanının yolsuzlukları Trabzon Ak parti ve Trabzon Cumhuriyet baş savcısı sümen altı yapıyorlar. Sayın baş savcının bu dosyaları ne kadar saklayacağını merek ediyorum. Savcılarda bir gün yargılanır. Fakir fukaraya yapılan kömür yardımından prim yapıyorlar.Hasan Sakanın memleketinde bu yolsuzlukların yapılması düşündürücüdür.Bu günlerde Lozan antlaşması gündemde. Lozan için neyi tartışıyorlar bir açıklasalarda bizde öğrensek. Orduyu yargıyı hapsettiler kimsenin çıt’ı çıkmıyor” dedi.

Milletvekili Peşken Trabzon’un büyükşehir olmasından önce daha iyi şartlarda çalışmalar yapıldığını dile getirerek “ Trabzon’un Büyük şehir olduktan sonra vatandaşlar ve mahalleler daha kötü duruma düştü. Soruyorum Büyükşehir Belediyesi Akçaabat’a ne katkıda bulundu.Her gün yeni bir yalan konuşuyorlar. Yüz kızartıcı işleri icraat etmekle meşguller. Tıp Fakültesi rezillik içinde. KTÜ bu ülkeye çok değerli insanlar yetiştirdi. Ancak sayın rektör dört gençten o kadar korkmuşki üç yıl uzaklaştırma cezası verdi. Mücadelenin en büyük safhası susmamaktır. Namuslular susarsa namussuzlar meydanı boş zanneder” şeklinde konuştu.


Yapılacak seçim için ise şu sözleri söyledi “ seçimlerde birbirimizle mücadele etmeden kim daha iyi başkanlık görevini yapıyorsa onun etrafında toplanılmalı. 1919 Da nasıl toplumun her kesimini kucakladıysak 2019 da toplumun her kesimini kucaklamalıyız”

 


CHP Trabzon milletvekili Pekşen  “Trabzon Ortahisar, Akçaabat,Vakfıkebir,Tonya,Of,Arsin ilçelerini alamazsak başarılı sayılmayız” diyerek sözlerini bitirdi.

Tebrik telgraflarının okunmasından sonra faaliyet raporu,Gelir gider raporu ve tahmini bütçe okundu ve ayrı ayrı ibra edildi.

 

Yapılan seçim sonucunda Akçaabat ilçe başkanlığına  Musa HACIOĞLU 85 oy  alarak tekrar ilçe başkanı Seçildi.

Diğer Aday Mustafa Nadir ise 75 oy aldı.

 

İşte Musa Hacıoğlu’nun yönetim kurulu: İsmail Aksu, Ayfer Aktuğ, Burak Murat Akyüz, Ayşe Aliş, Yaşar Bayır, Vefa Bulut, Hüseyin Çevik, Tuncay Demirci, Asalettin İsak, Mehmet Karaci, Alaattin Kocabaş, Öner Moradaoğlu, Mehmet Özbayrak, Sedanur Şahin, Erdinç Turan, Selda Yavruoğlu .

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi, Akçaabat, ilçe, başkanlığı, kongresi, Akçaabat, Belediyesi, Erol, Günaydın, kültür, merkezinde, yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur