Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
Herkes yasalar önünde eşittir!
 

Herkes yasalar önünde eşittir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Arsin İlçesi'nde toplu açılış törenine katıldı.

12 Mart 2016 Cumartesi 17:14
Yazdır

Trabzon’un Arsin İlçesi'nde yaklaşık 10 milyon liraya mal olan bir dizi yatırımlar için ilçedeki Arsin Organize Sanayi bölgesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin bahçesinde toplu açılış töreni düzenlendi. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış konuşmasının başında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle İstiklal Marşı’nın tüm mısralarını okudu ardında da hükümetinin ülkeye ve bölgeye yaptığı yatırımlardan bahsetti.

BAKAN SOYLU'DAN ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI'NA SORULAR

Geçen günlerde Anayasa Mahkemesi'nin aldığı karara da değinen Bakan Soylu, “Geçen gün Anayasa Mahkemesi’nin aldığı kararı gördük. Eski Türkiye’nin fotoğrafını tekrar bizimle karşılaştırmak istiyorlar. Anayasa Mahkemesi başkanımız, Anayasa Mahkemesi Başkanı olmadığı zaman söylediği söz açık. Diyor ki 'Anayasa Mahkemesi gerekçesini koymadan kararını açıklamamalı'. Peki, şu soruyu sormak bizim hakkımız değil mi ? Telaşın neydi ? acelen neydi ki, gerekçesini oluşturmadan kararı açıklıyor ve bir ihsası reyde bulunuyorsun ? İlk derece mahkeme kararı açıklamadan, ilk derece mahkeme kendi yolunu tamamlamadan ve hala 2013’deki bireysel davalar ve bireysel başvurular mahkemede görülürken hangi imtiyazla bir casusluk davasından yargılanan 2 kişinin davasını öne çekiyor ? ve bu konuda hiçbir gerekçe ortaya koymuyorsun. Ayrıca işin esasına girerek kendini ilk derece mahkeme yerine koyarak bir değerlendirmeyi gerçekleştiriyorsun ? Bakın bunda hepimizin hakkı var” dedi.

"BU ÜLKEDE HERKES YASALAR ÖNÜNDE EŞİTTİR"

Bakan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “2010 referandumunda ‘evet’ dedik değil mi? Bu bireysel başvuruyu büyük bir heyecanla bizler getirdik. Hukukun görevi milletin kendisine vermiş olduğu bu emaneti ehliyetle, adaletle ve hakkaniyetle beraber kullanmaktır. Vatandaşlar arasında bireyler arasında imtiyaz ortaya koydurmamaktır. Biz ‘410 el kaosa kalktı’ dediği günlerden bu güne geldik. Bunu millet gerçekleştirdi. Bunu ortaya koyduğu siyasi irade gerçekleştirdi. Bunu demokrasiyle ve hukukun üstünlüğüyle beraber gerçekleştirdik. Bir grubun imtiyazı için hukukun üstünlüğünün ayaklarının altına alınmasına izin vermeyeceğimizi Türkiye’de herkesin bilmesini istiyoruz. Burası imtiyazlı bir ülke değildir, 79 milyon herkes eşittir ve birdir.”
Konuşmaların ardından Arsin METEM (Endüstri Meslek Lisesi), Arsin İmam Hatip Lisesi 100 yataklı pansiyonu, Arsin Organize Sanayi Atık Su arıtma tesisi, Arsin MOBESE Sistemi, Arsin Belediye Araç Parkına dahil edilen 6 aracın hizmete alınması ve Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde modernizasyonu yapılan fabrikaların ek tesislerinin açılışı toplu olarak gerçekleştirildi. Bakan Soylu Daha sonra Arsin Organize Sanayi yönetim kurulu ile toplantıya katıldı.

Anahtar Kelimeler: Çalışma, ve, Sosyal, Güvenlik, Bakanı, Süleyman, Soylu, Trabzon'un, Arsin, İlçesi'nde, toplu, açılış, törenine, katıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur