Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, 'Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok'.
 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, "Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok".

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Ankara'da gerçekleştirilen, 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

18 Nisan 2023 Salı 16:19
Yazdır
Güner, iktidar partisini işaret ederek, "Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok. Millet seçimi değil; geçimi düşünüyor. Bizler de milletimizin geçimini düşünüyoruz. Milletimiz için buradayız.' dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner,  Ankara'da gerçekleştirilen  İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı ve   seçim sürecinde yürüttüğü çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.  14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin Türkiye Cumhuriyeti açısından hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Güner, "Bizler ve partimiz bu sürecin ciddiyetinin farkındayız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızı, halkımızı, basın mensuplarımızı, sanat ve spor camiasını, meslek kuruluşlarımızı dinlemeye gayret gösteriyoruz. Türk toplumunu, özellikle de Trabzon halkını özlenen gerçekçi ve kucaklayıcı siyaset anlayışına kavuşturmayı hedefliyoruz. Şehrimizin sorunlarını da, öncelikli ihtiyaçlarını da geçmişte yürütmüş olduğum, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevimden ötürü çok iyi biliyorum. Geçmişten gelen tecrübemi Trabzon halkının lehine kullanmak üzere vatandaşlarımızdan destek bekliyorum." şeklinde konuştu.

Bir kalabalık görseli olabilir


Ankara ATO'da gerçekleştirilen İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı hakkında da konuşan Güner, "Buradaki mahşeri kalabalık bizlere güç veriyor, temin ediyoruz ki bizleri iktidara taşıyacak olan bu gücü, teveccühü sadece ve sadece milletimizin lehine kullanacağız." dedi.
İktidar partisinin, seçim sürecinde dengeleri değiştirmek adına her yolu deneyeceğini de aktaran Güner, " İktidar partisi; kaybetmek kaygısıyla olacak ki vaatlerimizi, çalışmalarımızı, stratejimizi yakından takip ediyor. Seçimi kaybetme kaygısıyla 21 yılda yapamadıklarını alelacele tamamlama gayreti gösteriyor. Öyle görünüyor ki muhalefet olarak geriye kalan 26 günlük sürede iktidar partisine çok şey yaptıracağız ancak; milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok. Millet seçimi değil; geçimi düşünüyor. Bizler de seçimi değil  milletimizin geçimini düşünüyoruz. Milletimiz için bu yola çıktık, onlar için buradayız. Trabzonlu hemşerilerimiz için buradayız. Onların da takdiri ve teveccühü ile tarih yazacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İYİPARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI 16 NİSAN 2023, ANKARA TÜRKİYE TARİH YAZACAK VAZACAK VIS'TA KLARDA' görseli olabilir

 

Anahtar Kelimeler: İYİ, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Aslan, Güner, , Ankara'da, gerçekleştirilen, 28, Dönem, Milletvekili, Adayları, Tanıtım, Toplantısı'nda, konuştu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur