Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ. AKÇAABAT’TA ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BÜYÜYOR AK Parti Kadın Kolları Türkiye 3’üncüsü oldu ASYA MARKET 11.ŞUBESİ AÇILIYOR AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ BAŞARIYA DOYMUYOR. Trabzon heyeti Buhara’daki yatırım olanaklarını inceledi AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN NİSAN AYI İÇİN UYARI !
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
 
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
 
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
Kanser Peşimizde.
 

Kanser Peşimizde.

Akciğer, karaciğer, kolon, mide, bağırsak, pankreas, lenf, meme, prostat, lösemi ve daha fazlasını duyduğumuz kanserler hayatımızın engel olunamayan bir parçası olmaya devam ediyor.

7 Kasım 2014 Cuma 16:36
Yazdır

Yapılan istatistikler de gösteriyor ki; kansere her geçen yıl daha fazla kapılıyoruz.

GDO’lu gıdalar, Stres ve Oksijensiz havayla dost olan Kanserin artışı; sağlıksız yaşam koşullarının artışını da işaret ediyor. Hemen hemen herkesin yakınlarında tecrübelendiği ve korku duyduğu Kanser, medyanın en sık yer verdiği konular arasında.

Ajans Press’ten alınan verilere göre ayda ortalama 4 bin kanser haberi okuyoruz…

Ekim ayı verilerine göre en çok konuşulan kanser türü, 1820 haber ile meme kanseri olarak kayıtlara geçti. Nitekim istatistiklere göre en fazla tanı konulan kanser türlerinden biri de meme kanseri.

Erkekler de ise en sık görülen kanser türleri solunum yolları kanserleri olarak açıklanırken, kansere bağlı ölümler ise en sık karaciğer, mide ve akciğer kanserlerinde gerçekleşiyor.

Ölüm oranı diğer kanserlere göre daha düşük olsa da özelikle çocuklarda çok sık görülmesi sebebiyle canımızı yakan Lösemi, medyanın toplum bilincini arttırmaya yönelik yer verdiği yazılarla medyada en yoğun yer alan Kanser türlerinden biri.

Diğer kanser türlerinden kolon, prostat ve rahim kanserleri de gazete sayfalarında bolca rastlanan kanserler arasında…

Ajans Press’in Ekim ayı verileri incelendiğinde; kansere sebebiyet veren koşullar da sıkça kaleme alınmış gözüküyor; 2 bin 539 haberle Stres konusu, 1656 haberle Depresyon konusu, 349 haberle Ormanların azalması ve betonlaşma konusu gündemdeki yerini sürekli koruyan konulardan bazıları.

 

Anahtar Kelimeler: Akciğer, karaciğer, kolon, mide, bağırsak, pankreas, , lenf, meme, prostat, lösemi, ve, daha, fazlasını, duyduğumuz, kanserler, hayatımızın, engel, olunamayan, bir, parçası, olmaya, devam, ediyor,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1912 2340 yolcusuyla ilk yolculuğuna çıkan Titanik transatlantiği, Newfoundland'ın güneyinde bir buzdağına çarparak battı, olayda 1.513 kişi öldü.
1918 Ağrı'nın kurtuluşu.
1921 İsyancı Ahmet Anzavur, Biga yakınlarında öldürüldü.
1920 Sacco ve Vanzetti adlarındaki iki İtalyan göçmeni, Massachusetts'te cinayet ve gasp suçlarıyla tutuklandılar. Yedi yıl sonra suçlulukları konusunda derin şüpheler mevcutken idam edilmeleri Amerikan adalet sisteminin bir ayıbı olarak kalmıştır.
1922 Kanadalı bilim adamları Frederick G. Banting ve Charles H. Best, şeker hastalığına karşı kullanılan insülini buldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur