Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
KITALARI BULUŞTURAN YARIŞ BU PAZAR YAPILACAK
 

KITALARI BULUŞTURAN YARIŞ BU PAZAR YAPILACAK

Her yıl büyük heyecana sahne olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı İBB’nin desteğiyle 33. kez düzenlenecek. Covid-19 tedbirleri ile 22 Ağustos Pazar günü düzenlenecek yarış 2 bin 500 yüzücünün katılımıyla gerçekleşecek.

20 Ağustos 2021 Cuma 00:58
Yazdır

Dünyanın en iyi açık su yüzme organizasyonları arasında yer alan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteği ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenecek. İBB, organizasyonun gerçekleşmesinde önemli görevler üstlenecek.  22 Ağustos Pazar günü Kanlıca İskelesi’nden başlayacak yarışa Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sporcular katılacak.

KANLICA'DA BAŞLAYIP KURUÇEŞME'DE BİTECEK

Yerli ve uluslararası yüzücülerin kulaç atacağı yarışta sporcular, startla birlikte 6,5 kilometrelik parkuru yüzerek geçecek. Kıtaları kulaçla kat ederek İstanbul Boğazı’nı geçtikten sonra, Kuruçeşme’de bitişe ulaşacaklar. Yarışın sonunda dereceye girecek sporculara madalya verilecek. İstanbul Boğazı yarış boyunca transit gemi geçişine kapatılacak.

ÜST DÜZEY COVİD ÖNLEMLERİ

Dünya Açık Su Yüzme Birliği (WOWSA) tarafından “Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu” seçilen, Asya’dan Avrupa’ya yapılan tek yüzme yarışı bu yıl da seyircisiz gerçekleştirilecek. Yarışta, önceki yıllarda düzenlenen parkur tanıtım turları, basın toplantısı, gösteri yüzüşü ve alan etkinlikleri yapılmayacak. Organizasyon sosyal mesafe, hijyen ve temassızlık ilkelerine dikkat edilerek gerçekleştirilecek.

İBB'DEN ORGANİZASYONA TAM DESTEK

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün koordinasyonunda organizasyona destek veren İBB, Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nı organizasyona tahsis edecek. Alanın temizlik, bakım ve çevre düzenlemesini gerçekleştirecek. Cemil Topuzlu Parkı’ndan başlangıç noktası olan Kanlıca’ya ulaşımın sağlanması ve start verilmesi için hidrolik rampalı üç vapur sporculara tahsis edilecek. Ayrıca vapurlarda kullanılan 6 adet yolcu iskelesi ve gemiden gemiye geçiş sağlayan 2 adet köprü iskelesi de İBB tarafından temin edilecek.

İBB, yarışın öncesi, sırası ve sonrasında pek çok görevi daha üstlenecek. Etkinliğin tüm aşamalarında deniz ve kıyı temizliği yapacak olan İBB; seyyar duş kabinleri, itfaiye araçları, vinç, zodyak bot, kara ve deniz çöp toplama araçları, süpürme ve yıkama araçları gibi birçok teknik araç ve ekipmanla organizasyona katkı sağlayacak. Bitiş noktasında yüzücülerin karaya rahat çıkabilmelerini sağlayan olan yüzer iskele kurulumu İBB tarafından gerçekleştirilecek.

Öte yandan birçok İBB personeli, etkinlikte görev alacak. Etkinlik boyunca sporcular ve görevliler için ücretsiz otopark tahsisi, toplu taşıma araçlarında ve açık hava reklam mecralarında yapılacak ücretsiz tanıtım desteği de yine İBB tarafından sağlanacak.

 

Anahtar Kelimeler: Her, yıl, büyük, heyecana, sahne, olan, Boğaziçi, Kıtalararası, Yüzme, Yarışı, İBB’nin, desteğiyle, 33, kez, düzenlenecek, Covid-19, tedbirleri, ile, 22, Ağustos, Pazar, günü, düzenlenecek, yarış, 2, bin, 500, yüzücünün, katılımıyla, gerçekleşecek
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur