Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Küresel nizam Türkiye’yi şekillendiriyor
 

Küresel nizam Türkiye’yi şekillendiriyor

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, partisinin düzenlediği Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na katılmak için geldiği Arsin’de önemli açıklamalar yaptı.

31 Mart 2013 Pazar 19:39
Yazdır

İmralı sürecini ibretlik olarak yorumlayan Aydın, Abdullah Öcalan’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit ettiğini ileri sürdü. Akil Adamlar çalışmasını “Bölücü hainler” olarak nitelendiren Aydın, “Şimdi ‘bu süreç ve komisyonlar Akil Adamlar denetiminde olacak’ deniyor. Ne kadar bölücü hain varsa her biri Akil Adam adı altında Türk Milleti’nin sabrını test ediyor. İnsanın bunu kabul edip sessiz kalması mümkün değil” dedi.

Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’nda Koray Aydın’ın ana gündem maddesi İmralı ile yapılan görüşmeler ve buna bağlı olarak ülkede yaşanan gelişmelerdi. Aydın Hükümet’in Öcalan ile görüşme trafiği içinde olduğunu belirterek, “Öcalan ile görüştükleri konular ibretlik vericidir. 25 gün önce Sırrı Sakık ile beraber üç kişilik heyetin İmralı’ya gittiklerinde yaptıkları ilk görüşmeye dikkat edin. İlk görüşme tutanaklarında halkın farkında olmadığı çok ibretlik şeyler konuşuldu. Öcalan ‘KCK operasyonlarında 10 bin kişiyi içeri attılar. Bir güç darbe planladı ben hemen devreye girdim bu darbedir dedim. Bir darbe var fakat derinliğini ben fark edemiyorum. MİT Müsteşarı Hakan Fidan tutuklansa sıra başbakana gelecekti. Benim bu süreci sonlandırmam darbeyi engellemem sorumluluğumdadır. Darbeyi engelleyeceğimi görüp süreci başlattım’ diyor. Öcalan Türkiye’de olup biteni yorumluyor. Öcalan ben üç aşama ve 10 ilke öneriyorum diyor. Bu lafı üzerine cesurca tartışıp bunu Avrupa ve Kandil’e götüreceksiniz diyor. Sırrı Sakık’a dönüp kolektif haklar ve Kürt reformu yasası yapılacak diyor. Burası önemli. Grup toplantısında genel başkanımız ‘Bu pazarlıkları ne karşılığında yapıyorsun ne verdin de bu insanları dağdan inmeye ikna ettin?’ diye sorduğunda ‘bir şey verdi diyenler’ şerefsizdir dedi. Oysa senin sakladığını Öcalan söylüyor. Bu süreç komisyonlar, akil adamlar denetiminde olacak diyor. Şimdi akil adamlar olsun falan deniyor. Bunlar konuşuluyor. Ne kadar bölücü hain varsa her biri akil insan adı altında Türk milletinin sabrını test ediyor. Böyle bir süreç yaşıyoruz. İnsanın bunu kabul edip sessiz kalması mümkün değildir” dedi. Öcalan’ın söylediklerine dikkat çeken Koray Aydın, “Öcalan ‘Ben başarılı olursam ne KCK tutuklusu kalır ne de başkası, bu olmazsa 50 bin kişiyle savaş olacak. Ölen ölecek ben karışmıyorum’ diyor. Bunu başbakana söylüyor. Tehdit ediyor. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını tehdit ediyor. Bizimki ise bu tehdidi yiyor. Şu söylenenlerin halk da farkında değil. Bunu fark ettirme görevi bize düşüyor. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti Öcalan’a teslim oldu. Devlet başbakan teslim oldu. Küresel nizam Türkiye’yi şekillendiriyor. Biz yapın mı diyeceğiz. Milletin kaderine hep beraber el koyacağız bu böyle bilinsin. Türk’e karşı açtıkları savaşa misliyle cevap vereceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: MHP, Trabzon, Milletvekili, Koray, Aydın, partisinin, düzenlediği, Yerel, Yönetimler, İstişare, Toplantısı’na, katılmak, için, geldiği, Arsin’de, önemli, açıklamalar, yaptı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur