Trabzonspor, Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia transferinde mutlu sona ulaştı... Bordo-Mavili kurmayların geçtiğimiz hafta Trabzon’a getirip şehri gezdirdiği Stephane M'bia ile Sportif Direktör Süleyman Hurma, Belçika’da da bir araya gelip kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza attırdı. İtalya’dan Inter ve Rusya’dan Lokomotif Moskova’nın da talip olduğu Stephane M'bia, Trabzon gezisinde Bordo-Mavili kurmaylara verdiği sözü tutup, 3 yıllık sözleşme imzaladı. Çok yönlü bir oyuncu olan M’bia; stoper, ön libero ve orta saha mevkilerinde görev yapıyor.
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Stephane M'bia’yı alarak çok önemli bir transfer yaptıklarını düşündüğünü söyledi. Hurma, Kamarunlu oyuncu ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirtirken, “"Her konuda anlaşmaya vardık ve Mbia ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Stephane M’bia’yı başka kulüpler de transfer etmek istiyordu ancak oyuncu Trabzonspor'u seçti. M’bia, kendisini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu.
Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu. İspanya ekibi Sevilla’da son 2 sezonda kariyerinin adeta zirvesini yapan 29 yaşında ki Stephane M'bia ile görüşmelere başlandığı da dün Bordo-Mavililer tarafından KAP’a bildirildi. Kamerun’un Afrika Kupası elemelerinde Pazar günü Moritanya ile oynayacağı maçın ardından Trabzon’a gelecek olan Stephane M'bia için gelecek hafta imza töreni de düzenlenecek.