Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP'li Zorlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Su Faturaları Üzerinden Algı Yaptığını İddia Etti KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ Trabzon Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi: 15 Yeni Araç Hizmete Alındı AKMESTEK’ten Gönüllere Dokunan Etkinlik Trabzon Yatırım Adası Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı Yenimahalle Bağlantı Yolu Pulathane Bulvarı'nda Asfalt Çalışması Başladı. BARÜ, Antarktika’da insan sağlığı için araştırmalar yürütecek PÜİS Trabzon Şube Başkanlığına Sadık Atmaca seçildi. ÇANKAYA’DAN TİSKİ GENEL KURULU’NDA ÖNEMLİ UYARILAR TRABZON ZİRAAT ODALARI KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI SÜRMENE ZİRAAT ODASINDA YAPILDI. ESENTEPE ANADOLU LİSESİNDEN RESİM SERGİSİ MÜZİK DİNLETİSİ. Abit Güner’in izleri tuvalde can buldu Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt BARÜ’lü kadın güreşçiler 3 altın, 3 gümüş madalya ile Türkiye şampiyonu 19 MAYIS’TA GENÇLİĞİN GÜCÜ SAHADA BULUŞTU CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA TTSO’da kitap, matbaa, gazete, reklam ve sinema sektörünün talepleri görüşüldü ESENTEPE ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON MİLLETVEKİLİ YAVUZ AYDIN AKÇAABATTA TÜRSAB’dan tepki
KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ
KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ
 
PÜİS Trabzon Şube Başkanlığına Sadık Atmaca seçildi.
PÜİS Trabzon Şube Başkanlığına Sadık Atmaca seçildi.
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
MHP Akçaabat ilçe Kongresi Yapıldı.
 

MHP Akçaabat ilçe Kongresi Yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

11 Ocak 2015 Pazar 16:57
Yazdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Kongrede mevcut başkan Miraç Çınar yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye; MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Şalpazarı belediye başkanı Refik Kurukız, Manisa Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akçaabat Esnaf Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını Söğütlü Belediyesi eski başkanı Metin Gediklinin yaptığı kongrede konuşan İl başkanı Muammer Demeli,  2014 yerel seçimlerinde Trabzon’da 2. Parti olmayı başardıklarını ve şimdiki hedeflerinin Türkiye’de iktidar olmak olduğunu ifade etti. Başkan Demeli, Trabzon insanının kandırıldığını ve yatırım alınmadığını savunarak “yerel seçimlerde insanlarımıza yalan vaatlerde bulundular. Şimdi bunların yaptıkları ne var Trabzon’a. Hani Güney çevre yolu yapılacaktı, hani havalimanına 2. Pist yapılacaktı. Trabzon’a şehir hastanesi yapılacaktı. Hiçbiri yapılmadı” dedi.

İktidarın sadece Akyazı sözünü tuttuğunu ifade eden Demeli “Akyazı’yı yapıyorlar. Allah razı olsun. Ama Yıldızlıda bir yonca kavşak projesi var. Bu proje tam 600 trilyona mal oluyor. Güya bu kavşak Akyazı Stadı’ndan çıkacak insanları boşaltacak. Bu parayla Güney Çevre Yolu’na başlanılırdı. Bu işin içinde rant var” şeklinde konuştu.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı miraç Çınar ise yaptığı konuşmada, kendilerini başarısız bir yönetim olarak gördüklerini ifade etti. Çınar “Biz kendimizi başarısız bir yönetim olarak görüyoruz. Çünkü bizim hedefimiz Akçaabat’ta belediyeyi kazanmaktı. Belki 10 binlerde olan oyumuzu 23 binlere çıkarttık ama hedefimize ulaşamadık. Hedefe ulaşamadığımıza göre biz başarılı değiliz” dedi. Miraç Çınar,  2015 seçimlerinde gece gündüz çalışarak MHP’yi iktidar yapacaklarını ve buna inandıklarını da ifade etti.

 

Siyasi konuşmalar sonrasında tek listeyle gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Miraç Çınar yeniden başkanlığa seçildi. Miraç Çınar’ın listesi şu isimlerden oluştu: Ali Özdemir, Mustafa Kahraman, Alper Çelik, Ahmet Şentürk, Bedir Sağuer, Yılmaz Bahattin Kuzur, Erol Civelek, Hasan Memiş, Hasan Nalbant, İbrahim Kurtoğlu,  Fatih Gedikli, Nejmi Tiryaki, Mustafa İmamoğlu, Murat İşçi, Hacı Ömer Markal, Musa Şahinkaya, Hidayet Demir, Alaattin Özkan.

Anahtar Kelimeler: Milliyetçi, Hareket, Partisi, (MHP), Akçaabat, 13, Olağan, genel, Kurul, Toplantısı, Yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur