Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
MHP Hayrat İlçe Kongresi yapıldı.
 

MHP Hayrat İlçe Kongresi yapıldı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan yardımcısı Oktay Kaplan, İl Yöneticileri; MHP Trabzon Büyükşehir Adayı Hüseyin Örs’ün katılımıyla MHP Hayrat İlçe Kongresi yapıldı.

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:38
Yazdır

MHP Hayrat İlçe Teşkilatında mevcut İlçe Başkanı Ahmet Emin Eray ile tek listeli olarak seçime gidildi. Kongrede konuşan Eray : “Biz imkansızlıklardan imkan yaratarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memleketin her yerinde korku ve baskı ile halk sindiriliyor. Hal böyle olunca kırsal bölgelerde siyaset yapmak oldukça zor. Akp hükümeti  halkın zor durumdan faydalanarak kumanya vs yardımlarla ve tehditlerle beraber  kendi menfaatleri doğrultusunda ilerliyor. Buna rağmen yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi sindiremezler. Meydanı çakallara bırakmayacağız.” Dedi.

 

 

Kongrenin siyasi konuşmalar kısmında söz alan Hüseyin Örs : “ Öncelikle büyükşehir adaylığım sırasında çalışmalarımızda yanımızda olan ilçe başkanımıza ve yöneticilerine; Bizleri destekleyen Hayrat halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Biz buraya geldiğimizde sayı olarak belki fazla değildik. Ama gördüm ki inanç ve ruh hat safhadaydı. Önemli olan da buydu. Herkes Hayrat küçük yer deyip görmezden gelirken biz bugün buradayız; ve olmaya da devam edeceğiz. Bunun yanında ilçe teşkilatını tebrik etmek istiyorum. Akp’nin yüzde seksenlere varan oy oranının olduğu Hayrat ilçesinde partimizin kapsını ve ışığını açık tutmak kolay değildir. Hepiniz sağolun, varolun.” Dedi.

 

İl Başkanımız Muammer Demeli ise:” Bugün burada sizlerle olmaktan mutluyuz. İnanıyoruz ki bu kongre hem Hayrat’a, hem Trabzon’a hem memleketimize hayırlı olacaktır.

 

Hak diyen, adalet diyen ve dini kendi çıkarları doğrultusunda kullanan Akp döneminde yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvet helal oldu. Bunlara dur diyeceğiz. Bunu halka bir bir anlatacağız. Bu sorumluluk bizim boynumuzun borcudur. Mevzu vatandır, millettir.

Bunlar her zamanki gibi bir algı operasyonu yapıp kendi yolsuzluklarını gizlemeye çalışmaktadırlar. Medya ellerinde. Kendileri çalıp kendileri oynuyor ve milleti de buna alet ediyorlar.

 

Türkiye zor durumda.Ülkede kargaşa var. Her yerde çatlaklar oluşmuş. Ülke kaosun içinde. Ülke de zıt kutuplar oluşturdular ve şimdi o kutupları karşı karşıya getirip kargaşa çıkarmaya çalışıyorlar. Bizim hassasiyetlerimizi sınıyorlar. Trabzon’un milli hassasiyetleri vardır. Bu hassasiyet vatandır, bayraktır, ülkenin bölünmez bütünlüğüdür.

 

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün olumsuzluklara rağmen buradayız. Var gücümüzle gerçekleri meydana çıkarıp, halka anlatıp akp’nin yalan dünyalarını yıkacağız. 2015 seçimlerine damga vuracağız. Unutmayalım 2015 Genel Seçimlerinde ülkenin geleceği oylanacaktır. Bizlere çok iş düşüyor. Şimdiden seçilecek olan yönetimi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler: MHP, Trabzon, İl, Başkanı, Muammer, Demeli, Teşkilatlardan, Sorumlu, Başkan, yardımcısı, Oktay, Kaplan, İl, Yöneticileri;, MHP, , Trabzon, Büyükşehir, Adayı, Hüseyin, Örs’ün, katılımıyla, MHP, Hayrat, İlçe, Kongresi, yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur