Yaklaşık on gün önce Akçaabat Belediye Başkanı aday adaylık sürecini başlatan (MHP) Milliyetçi hareket partisi Akçaabat ilçe teşkilatı,Partiye yeni müracaat eden Öner Öztürk’le birlikte aday adayları sayısını böylece 4 e çıkarmış oldu.
MHP Akçaabat İlçe başkanlığı; Belediye başkan aday adaylığı çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Aldığımız son bilgilere göre 4 isim resmi olarak başvurularını gerçekleştirdi. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada sürecin devam ettiği ince eleyip sık dokuyarak teşkilatın ve tüm Akçaabatlıların kabullendiği Akçaabat’ı hak ettiği noktaya taşıyabilecek adayı Akçaabatlı hemşerilerimizin huzuruna çıkartacağız. MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak belediye seçimlerinden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Akçaabat halkının bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bu inancımız her geçen gün artırmaktadır. Hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar hep birlikte Akçaabat’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize inandığımızı belirtmek isteriz.
Metin Gedikli
1964 Akçaabat-Söğütlü doğumlu. İlk ve orta öğretimini Söğütlü’de Lise öğretimini Akçaabat Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Evli ve 4 çocuk babası olan gedikli 2000-2004 yıllarında Söğütlü belediyesi koordinatörlük görevini yürüttü.2009 yılında MHP den Söğütlü belediye başkanı seçildi.
M.Ali Topsakal
1972 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Topsakal yükseköğrenimini İktisat bölümünü bitirerek tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası. Mesleki hayatı Lojistik dış ticaret olan Topsakal iş adamı olarak ticari hayatını sürdürmektedir.
Mustafa Akkol
1968 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Akkol KTÜ mimarlık mezunu.1996 KTÜ Mimarlık Şehircilik Anabilim dalında Akçaabat’ta yapılaşma dalında yüksek lisans yaptı.Evli ve 2 çocuk babası. İş hayatını Serbest mimar olarak yürüten Akkol Söğütlü belediye meclis üyesi olarakda görev yapmaktadır.
Öner Öztürk
1983 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Öztürk yükseköğrenimini Pamukkale üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliğini okuyarak tamamladı. İş adamı olarak ticari hayatını devam ettirmekte.