Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN
 

MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, muhalefet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının yıkıcı olduğuna vurgu yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Aziz Milletimiz için yaptıklarını kimse yıkamaz” dedi.

10 Haziran 2018 Pazar 22:10
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Yıldızlı Mahallesi ve Tosun Sanayii Sitesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, akşam da S.S. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin düzenlediği iftara katıldı. Gece programları kapsamındaysa ilçenin Doğanköy Mahallesi’ni ziyaret eden Günnar, burada mahalle merkezindeki coşkulu kalabalığa hitap etti. Günnar, “Güzel ülkemiz son 2.5 yıl içerisinde 5 tane önemli hadise yaşadı. 7 Haziran seçimleri ile başlayan olaylar, 1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz darbe girişimi, 16 Nisan referandumunu yaşadı. Şimdi de 24 Haziran gibi tarihi bir seçim var. Biz görev süremiz boyunca hem teröristlerle hem terör örgütleri ile hem de dış devletlerle uğraşırken, dünya çapındaki yatırımlarımızı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kaptanlığında sizlerin desteği ile Aziz Milletimiz için gerçekleştirdik.

Denizlerin altından tüneller, demir yolları, Marmaraylar, Avrasya Tünelleri, dünyanın en büyük ikinci havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı trenler, savunma sanayii, kendi silahımız, tankımız, İHA’mızı yaptık. Hastanelerimiz modernize oldu ve şehir hastanelerimiz kuruldu. Dağları delerek tünellerle birlikte insanları birbirine kavuşturduk” dedi.

 

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık seçiminde büyük destek vererek, TBMM’de onun Milletvekili adaylarıyla birlikte yola devam etmeliyiz. Ülkücüler, sosyal demokratlar, milli görüşçüler, muhafazakarlar ve demokratlarla birlikte büyük, güçlü Türkiye için yola çıktık. Büyük projelerle birlikte yolumuza devam edeceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerini iple çekip nasıl sevinç gösterisi yapacaklarının hesabını şimdiden yapan Avrupa, İsrail ve Amerika inşallah kendi üzüntüleri içinde boğulacaktır. 24 Haziran’da oyumuzu kararlı bir şekilde büyük bir gururla Cumhur ittifakına Recep Tayyip Erdoğan’a,Milletvekilliğinde de AK Partiye  vermeliyiz. 16 yılda yapılanlar belli.Milletimizin hafızasında yer eden bir durum var.  “ Yaparsa AK Parti yapar anlayışı ile kendini güvende hissetmişliğin rahatlığı. Bu durum bizi çok gururlandırıyor” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler: , Trabzon, Milletvekili, Adnan, Günnar, 24, Haziran, seçim, çalışmalarını, Akçaabat, İlçesinde, sürdürdü, Günnar, muhalefet, Cumhurbaşkanı, ve, Milletvekili, adaylarının, yıkıcı, olduğuna, vurgu, yaparak, “Recep, Tayyip, Erdoğan’ın, bu, Aziz, Milletimiz, için, yaptıklarını, kimse, yıkamaz”, dedi ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur