Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN
 

MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, muhalefet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının yıkıcı olduğuna vurgu yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Aziz Milletimiz için yaptıklarını kimse yıkamaz” dedi.

10 Haziran 2018 Pazar 22:10
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Yıldızlı Mahallesi ve Tosun Sanayii Sitesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, akşam da S.S. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin düzenlediği iftara katıldı. Gece programları kapsamındaysa ilçenin Doğanköy Mahallesi’ni ziyaret eden Günnar, burada mahalle merkezindeki coşkulu kalabalığa hitap etti. Günnar, “Güzel ülkemiz son 2.5 yıl içerisinde 5 tane önemli hadise yaşadı. 7 Haziran seçimleri ile başlayan olaylar, 1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz darbe girişimi, 16 Nisan referandumunu yaşadı. Şimdi de 24 Haziran gibi tarihi bir seçim var. Biz görev süremiz boyunca hem teröristlerle hem terör örgütleri ile hem de dış devletlerle uğraşırken, dünya çapındaki yatırımlarımızı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kaptanlığında sizlerin desteği ile Aziz Milletimiz için gerçekleştirdik.

Denizlerin altından tüneller, demir yolları, Marmaraylar, Avrasya Tünelleri, dünyanın en büyük ikinci havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı trenler, savunma sanayii, kendi silahımız, tankımız, İHA’mızı yaptık. Hastanelerimiz modernize oldu ve şehir hastanelerimiz kuruldu. Dağları delerek tünellerle birlikte insanları birbirine kavuşturduk” dedi.

 

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık seçiminde büyük destek vererek, TBMM’de onun Milletvekili adaylarıyla birlikte yola devam etmeliyiz. Ülkücüler, sosyal demokratlar, milli görüşçüler, muhafazakarlar ve demokratlarla birlikte büyük, güçlü Türkiye için yola çıktık. Büyük projelerle birlikte yolumuza devam edeceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerini iple çekip nasıl sevinç gösterisi yapacaklarının hesabını şimdiden yapan Avrupa, İsrail ve Amerika inşallah kendi üzüntüleri içinde boğulacaktır. 24 Haziran’da oyumuzu kararlı bir şekilde büyük bir gururla Cumhur ittifakına Recep Tayyip Erdoğan’a,Milletvekilliğinde de AK Partiye  vermeliyiz. 16 yılda yapılanlar belli.Milletimizin hafızasında yer eden bir durum var.  “ Yaparsa AK Parti yapar anlayışı ile kendini güvende hissetmişliğin rahatlığı. Bu durum bizi çok gururlandırıyor” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler: , Trabzon, Milletvekili, Adnan, Günnar, 24, Haziran, seçim, çalışmalarını, Akçaabat, İlçesinde, sürdürdü, Günnar, muhalefet, Cumhurbaşkanı, ve, Milletvekili, adaylarının, yıkıcı, olduğuna, vurgu, yaparak, “Recep, Tayyip, Erdoğan’ın, bu, Aziz, Milletimiz, için, yaptıklarını, kimse, yıkamaz”, dedi ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur