Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Mustafa Nadirden İnciler
 

Mustafa Nadirden İnciler

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir bir basın açıklaması yaptı

28 Ocak 2013 Pazartesi 22:29
Yazdır

 

İşte Nadir'in o açıklaması:

 

"İlçe Örgütümüz 2013 Yılı alan çalışma programımızı YAYLACIK mahallemizden başlattık.

 

SÖĞÜTLÜ Beldemizden devam ediyoruz. Halkımızın sorunlarını birebir dinlemek, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili düşünce ve önerilerini almak için bu ziyaretlerimiz İlçe genelinde rutin olarak devam edecektir.

 

Belediye başkan ve meclis üyesi aday listelerimizi halkımızla birlikte yapacağız. Biz Halktan vize alan halkımızın gönül dünyasını kazanmış isimlerle seçime gireceğiz. Hedefimiz önce yerelde sonra genelde iktidar olmaktır. İlçemizde koyduğumuz hedef 1.parti olmaktır. Bu hedefi yakalamak için meşru yollardan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürmeye devam edeceğiz. 

 

AKP nin makyajı silinmiştir. Mağdurları oynaya oynaya geldikleri iktidar koltuğunda her alanda halkımıza mağdurları yaşatmaktadırlar.

 

Toplumsal sorunları duymaz görmez oldular, Söylemlerimizle anlatamadığımız sorunlarımızı adeta gözlerine sokarcasına projelerimizle, eylemlerimizle anlatmaya, dikkat çekmeye çalışıyoruz ama nafile.

 

İddia ediyorum. AKP İlçemizde toplumun sorunlarının çözülmesi için değil,  fakirleştirdikleri, halkın fukaralığını sadaka politikaları ile Oy’a dönüştürmek için planlar yapmaktadır. Sorun çözmeyi bıraktılar. Ne kadar fukara o kadar yardım kolisi= O kadar Oy denklemi kurdular. Artık söylemleri de eylemleri de bunu açıkça ortaya koymaktadır.  Bakın AKP İlçe Başkanı Sayın Ahmet Ziya ÖZTÜRK İlçemizde düzenlemiş oldukları bir kermeste ne söylüyor. Aynen aktarıyorum. ‘’ Burada elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi Vatandaşlarımızın gönlünü almış ve Onları sahiplenmiş olacağız. ‘’ Diyor.

 

Evet, AKP İlçe Başkanı Sayın ÖZTÜRK, Sizin halkı sahiplenmeniz tıpkı kötü huylu cin ve perilerin bazı insanlara musallat olmasına benziyor.

 

Cumhuriyet Tarihi kazanımı yatırımların birçoğunu İlçemiz dışına postaladınız. Esnafımızı, memurumuzu, işçimizi İcra ve İflas daireleri ile bankamatikler arasına sıkıştırtınız. Her gün yarattığınız mağdurlara en son teşvike son vermenizle işsiz kalan yeni mağdurlar ekletiniz.

 

Sömürgeci Avrupa devletlerinin Afrika’ya yaptığı kötülüklerden fazlasını Tarım alanında, Küçük ölçekli çiftçilik konusunda, bölgenin Adana’sı, Çukurova’sı sayılan İlçemize siz yaptınız. Topraklarımız artık karın doyurmaz oldu. İnsanlarımız Tarım ve Çiftçilik kültürünü unuttu. Topraktan geçimini sağlayabilen tek bir ailemiz dahi kalmamıştır. Üretken bir toplumu üretemez hale getirerek yardım kolilerinize ihtiyaçlı hale getirdiniz. Şimdi çıkmış kermes gelirleri ile gönül alacağınızı, halkı sahipleneceğinizi, söylüyorsunuz. Olmadı Sayın ÖZTÜRK. 

 

Bu Millet AKP ye siz zengin olun fitrenizi, zekâtınızı bize verin, yardım kolilerinizle bize destek olun diye oy vermedi.

 

Yapamıyorsunuz bari susun. Halkımızın Onuruyla oynamayın. Halka bu kadar ucuz gözle bakmaya hakkınız yoktur."                                                                                                                          

 

Mustafa NADİR  (İlçe Başkanı)

 

Anahtar Kelimeler: CHP, Akçaabat, İlçe, Başkanı, Mustafa, Nadir, bir, basın, açıklaması, yaptı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur