Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
LİG’İN GOL KRALI SAMET BULUT CHP İl Başkanı Bak’ın kaynağı PKK’lı! Volkan Konak'ın ismi Boztepe'de Yaşatılacak. ÖZBEKİSTAN’DA TRABZON RÜZGARI BAŞKAN EKİM, ÇOCUKLARLA KÜTÜPHANEDE BULUŞTU TOLUNAY KAFKAS, SEVENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ 1. ULUSLARARASI KARADENİZ EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK AKÇAABAT MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK. YİNE KÖSTEBEK İDDİALARI! “Turizmde artık hata kabul etmeyecek durumdayız” BARÜ eğitim programlarını kalite odağında güçlendirmeye devam ediyor TESOB ile Uğur Okulları arasında indirim protokolü imzalandı KTÜ AB Kulübü, üniversite öğrencilerinin sorunları ve talepleriyle ilgili rapor hazırladı BAŞKAN EKİM’DEN PAZARCI ESNAFINA SICAK ÇORBA İKRAMI AKÇAABAT TURİZM LİSESİ AVRUPA'DA GASTRONOMİ YARIŞMASINDA FIRTINA GİBİ ESTİ! AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA AKÇAABAT’TA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR ÇANKAYA’DAN BAYARAMLAŞMA ELEŞTİRİSİ. ORDU JANDARMA KOMUTANINA FORMA HEDİYESİ MECLİS TOPLANDI
BAŞKAN EKİM, ÇOCUKLARLA KÜTÜPHANEDE BULUŞTU
BAŞKAN EKİM, ÇOCUKLARLA KÜTÜPHANEDE BULUŞTU
 
CHP İl Başkanı Bak’ın kaynağı PKK’lı!
CHP İl Başkanı Bak’ın kaynağı PKK’lı!
 
Volkan Konak'ın ismi Boztepe'de Yaşatılacak.
Volkan Konak'ın ismi Boztepe'de Yaşatılacak.
Nadir yine bombaladı
 

Nadir yine bombaladı

Sayın ÖZTÜRK ruhsatınız varken ateş edemediniz de kaçarken mi aklınız başınıza geldi.

9 Aralık 2014 Salı 20:20
Yazdır

Belediye Başkanınızı, Milletvekilinizi, parti politikalarınızı eleştirdik, sesiniz çıkmadı. Sizi eleştirince çuvalı patlattınız.

 

Ne yalan söyleyeyim sizin siyasetteki hafifliğinizi tahmin ediyordum da siyasetin ahlak ve etik kurallarına aykırı açıklamalar yapabileceğinizi hiç düşünememiştim. Doktor değilim ama yalan, yanlış hakaret ve iftira içerikli açıklamanızı okuduğumda doğrusu ciddi sorunlar yaşadığınızdan kuşkulanmaya başladım. Yoksa sizin bugüne kadar göremediğimiz yönlerinizi sizin ifadenizle ağırlaştırdığınız koltuktan kaçtıktan sonra mı izliyoruz?

Hele hele ana muhalefet partisinin ilçe başkanını eleştirmek adına partisine ve kendinden önceki ve muhtemeldir sonraki ilçe başkanlarını da küçük düşürme ve hakaret etme anlamına gelecek açıklama yapmayı yeğleyen siyasetçiyi de ilk kez görmem, sağlığınızla ilgili kuşkularımı daha da artırmaktadır.

Tırsma kelimesi ile 50 bin defa cümle kursanız, benim ismimi de bir kere yan yana getirebileceğiniz aklımın ucundan geçmezdi. Bu sizin siyasi dehanızın göstergesi değil, olsa olsa büyük açmazlar içinde olduğunuzun en belirgin emaresidir.

Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Sevdan ilçem ve ülkemdir. Partimize oy versin vermesin her Akçaabatlıyı seviyorum. Ayrım yapmadan herkesin hakkını aramak görevim olduğuna inanıyorum.

Kongrenizde duyduğum doğru sözleri alkışladım. Sizin yanlış bulduğum sözlerinizi de eleştirdim. Doğru sözü sizde söylemiş olsa idiniz sizi de alkışlardım.

Bir de kalkmış Haçkalı Hoca Baba’ya hakaret ettiğim yalanını söylüyorsunuz. Böyle bir demecimi nerede okudunuz? Yoksa Hoca Baba’nın isminin hastanede değil de bir camide yaşatılmasını istemek hakaret mi oluyor?

Yerel siyasette ilçemize sahip çıkamadınız, elifte kaldınız. Kalktınız partimizin iç işleyişi ile ilgili sorular yönelterek beni, yüreğim varsa, açıklama yapmaya davet ediyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz Sayın ÖZTÜRK, benim yerel eleştirilerime tahammül edemiyorsunuz. Eleştirmeye hakkım olmadığını söylüyorsunuz. İki satır sonra bizim genel siyasetimizi eleştiriyorsunuz. Kaldı ki Sayın ÖZTÜRK bizde yürek neden olmasın, hem de mangal gibi. Allah’a çok şükür Partimde hırsız yok, siyasete yırtık ayakkabı ile girip, kendini ve yakınlarını dünyanın sayılı zenginleri arasına sokan yok. 17-25 Aralık tarihlerini bu ülkeye biz yaşatmadık. Şüpheniz olmasın, sorunlara kafa tutacak, yüreğimizde var. Cesaretimizde.

 


Bir de yüzünüz kızarmadan ikna odalarından bahsediyorsunuz. Bizde o da yok Sayın ÖZTÜRK, odalar hep sizde, hem de sayısı 10 değil, 100 değil, son duyumlara göre 1000 de değil, 1.150’den fazla imiş. Ucunu açık bırakmakta fayda var. Çünkü görünen o ki sürekli artacak.

 

 

Sayın ÖZTÜRK, söylemezsem açıklamam eksik kalmış hissederim. Diyorsunuz ki, alkışlanacak iyi bir işimiz yok mu ki, alkışlamadınız. Kongrenizdeki iyi bulduğum söylemleri alkışladım. Zorunuza gitti. Daha önce ilçemizde bir toplantıda Belediye Başkanı Sayın TÜRKMEN’ e, sakın yanlış anlama, eyleminden dolayı değil, söyleminden dolayı teşekkür ettim. Zorunuza gitti. Toplantıya katılanlar huzurunda sizi üzmemek adına teşekkürümü geri almak zorunda kaldım.

 

 

Sayın ÖZTÜRK biz yerelde siyaset yapıyoruz. Sokakta, cenazede, düğünlerde birbiriyle karşılaşma olasılığımız yüksek. Sokakta ağabey diyorsunuz. Teşekkür ederim de, giderayak ilçe siyasetimize dinamit atmayınız. Düşüncelerinizi yeni ilçe yönetiminize sunsanız, onlar onaylarsa onların ağzından yapılsa daha uygun olur. Yok, onlar da onaylamaz ve uygun görmezlerse, söylemek istemem, sizi üzmek hiç istemem ama zamanında yapamadığınız işleri şimdi yapmaya kalkarsanız hariçten gazel okumuş durumuna düşersiniz.

Mustafa NADİR CHP İlçe Başkanı

Anahtar Kelimeler: Sayın, ÖZTÜRK, ruhsatınız, varken, ateş, edemediniz, de, kaçarken, mi, aklınız, başınıza, geldi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1513 İspanyol Konkistador Juan Ponce de León, Florida'yı keşfetti ve bu bölgeyi İspanya toprağı olarak ilan etti.
1730 New York'ta ilk sinagog hizmete girdi.
1820 Milo Venüsü heykeli bir Ege adası olan Melos'ta bulundu.
1830 Avrupa ülkeleri, Osmanlı İmparatorluğu'ndan, bağımsız Yunan devletini onaylamasını istedi.
1869 2. Darü'l-Fünun binasının inşası tamamlandı ve Darü'l-Fünun -i Osmani kuruldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur