Akçaabat’ın vitrini tarihi ortamahalle evlerinde çalışmalarına son sürat devam eden Akçaabat Belediyesi yapımını tamamladığı konaklama tesisleri ve lokantaları ihaleye çıkardı.
Ortamahalle Kânoğlu Konağı (Lokanta-Kafeterya binası ile 10 odalı konaklama binasından oluşan 2 adet bina ) 25.000 TL’den, Mehmet Efendi konağının (1 adet Lokanta, Kafeterya binası ile biri 9 diğeri 5 odalı olmak üzere 2 adet konaklama binası toplam 3 adet bina ) ise 45.000 TL’den ihaleye çıkarıldı. İhale 30.03.2015 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediyemiz Hasan Saka toplantı Salonu ve Encümen huzurunda yapılacak.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Türkmen:’’Orta mahalle Akçaabat’ın vitrinidir. Akçaabat Belediyesi olarak bizlerde bu vitrini en iyi şekilde süslemek ve güzelleştirmek için uğraş veriyoruz. Orta mahalle turizmde bölgenin yıldızı olmaya devam edecek.’’dedi.