Özgüneş Plaza, 5 Haziran Dünya Çevre Gününde, plazaya gelen müşterilere fidan hediye etti. Özgüneş Plaza tarafından 2022 yılının ikinci satış etkinliğinin son gününde müşterilere fidan hediye edildi. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Özgüneş ailesi olarak herkesin bir dikili ağacı olsun dedik.
5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile müşterilerimize özel hazırlık yaptık. Çevremize sahip çıkmalıyız. Çevre çok önemli. Doğayı sevip, yeşili korumalıyız. Doğaya ve yeşilliğe sahip çıkmalıyız. Yaylarımıza, ormanlarımıza çok dikkat etmeliyiz.
Pikniğe gittiğimizde, ayrılırken yanan ateşin tam sönmeden ayrılmamalıyız. Ağaçlara asla zarar vermemeliyiz. Bize temiz havayı veren yeşilliği korumalıyız. Özgüneş ailesi olarak iş ortaklarımız ve müşterilerimize fidan hediye ediyoruz. Bu hediyemiz her sene geleneksel olarak devam edecek. Ülke hepimizin, ülkemizi, ormanlarımızı, çevremizi hepimiz korumalıyız. Çocuklarımızı bilinçlendirerek, doğamıza zarar vermemelerine dikkat etmeliyiz.
Özgüneş ağaçlarımız da inşallah bir anı olarak kalarak, doğamızı güzelleştirecek. Dünya çevre günümüz kutlu olsun” dedi. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özgüneş yönetimi ile birlikte çevre gününde alışveriş yapan tüm iş ortaklarına fidan hediye ederek, fidanları toprakla buluşturdular.