Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Partilerden ilk açıklama!
 

Partilerden ilk açıklama!

Partilerden ilk açıklama!Türkiye seçim sonuçlarına kitlendi. Oy sayım işlemleri sürerken partilerden de ilk açıklamalar geldi.

31 Mart 2014 Pazartesi 12:04
Yazdır

Partilerden ilk açıklama!Partilerden ilk açıklama!Partilerden ilk açıklama!

 

AK PARTİ

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop seçim sonuçları ile ilgili açıklamada bulundu. Şentop sonuçların kesin sonuç olmadığına vurgu yaptı. Şentop, "İstanbul'da AK Parti yüzde 49.2, CHP yüzde 39.8, Ankara'da ise Ak Parti yüzde 46 üzeri, CHP ise yüzde 39 gözüküyor" dedi.

 

Şentop konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

Bizim çalışmamız var. 194 bin küsur sandıkta bizim 4 görevlimiz var. Bunun dışında teşkilatlarımızın kurduğu ekipler var. Sandık sonuçlarının tutanakların yansıtılması. Bu önemli. Herkes sandıktaki doğru yansıtılsın diye uğraşsın. Bu açıdan görevli arkadaşlarımız var. İkinci husus sonuçların elde edilmesi Bu konuda da çalışma yaptık. Görevli arkadaşlarımızın bir kısmı partimize sonuçları en güvenli şekilde aktarması için eğitimden geçirdik. Ayrı yazılım hazırlattık. Bina sorumlusu arkadaşlarımız bu verileri bize ulaştırıyorlar. Yavaş ama güvenilir şekilde hareket ediyoruz. Türkiye'den en fazla açılan sandık konusunda bilgi veren bizi. Açılan sandık yüze 25 civarı.

Bu seçim süreci nasıl propaganda süreci yaşadığımızı biliyorsunuz. Buna benzeyen şeylerin sandık üzerinden yapıldığının görüyoruz. Twitter hesabımdan gelen bilgi benim ağzımda İstanbul'da ilk sonuç yüzde 33 demişim. Böyle açıklama yapmadım. Bazı yazarlarda devreye girmiş. Bizim elde ettiğimiz sonuçlar sandık bazlı sonuçlardır.

 

CHP

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Anadolu Ajansı'nı kınadığını bildirdi. Seçim sonuçlarının çarpıtılarak servis edildiğini kaydeden Tekin, "Anadolu Ajansı, devlet ajansı olmaktan çıktı, iktidarın borazanı gibi davranıyor. Devletlerin ciddiyetleri olur, kurumların da ciddiyeti olur. Gayri ciddi ortamda seçim yapıyoruz. 10 insan hayatını kaybetti, yirminin üstünde yaralı var. Hiçbir sonuç insan hayatından daha değerli değildir. Akşamüstü İstanbul dahil olmak üzere gece yarısı elektrik kesilmesi, internet akışının düşürülmesi çok tehlikeli oyunlardır. İyi kötü kazanılmış demokrasiyi böylesine kirli oyunlarla manipüle etmek son derece yanlıştır" diye konuştu.

Tekin, ilk gelen sonuçlara göre İstanbul'da ve Ankara'da CHP'nin önde olduğunu, Ankara'da farkın CHP lehine açıldığını söyledi.

 

MHP

 

MHP'den seçim sonuçları ile ilgili ilk açıklama geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Aldığımız bilgiye göre sandıkların yüzde 5’i açılmış. Yüzde 95’i açıklanmadığı halde veriler sunuluyor. Ak Parti’nin heyecanını, endişelerini anlıyoruz ama yeni  oyunlarla mı karşı karşıyayız. Seçim mühendisliği ile karşı karşıya olduğumuzu düşünüyoruz. YSK’nın meseleye dikkatle eğilmesini istiyoruz.

Kim nasıl oyunun peşindeyse biz de onların peşinde olacağız. Bu seçimlere hile karıştırmaya kalkışanlar var ise bu oyundan vazgeçsinler. Bunun takipçisi olacağız." dedi.

 

Anahtar Kelimeler: Partilerden, ilk, açıklamaTürkiye, seçim, sonuçlarına, kitlendi, Oy, sayım, işlemleri, sürerken, partilerden, de, ilk, açıklamalar, geldi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur