Açılışta konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat’ın her geçen gün geliştiğini ve buna paralel olarak yeni iş yerlerinin açıldığını ifade etti. Kaymakam Şenel “Akçaabat her geçen gün gelişmektedir. Son dönemde genellikle hizmet sektöründe farklı işyerlerinin açılışını yapıyorduk. Bu sefer kurucusunun Akçaabatlı bir iş adamının yaptığı Ravmen markasının mağazasını açmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu işyeri Akçaabat’ta ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.
Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, mağazanın açıldığı Hamam Çimeni İş Merkezi’nin bölgede belediye tarafından yapılan en büyük iş merkezi olduğunu ifade etti. Türkmen Bu alan daha önce düzgün yapılaşması olmayan bir alandı. Yaptığımız proje ile güzel bir çarşı Akçaabat’ta kazandırmış olduk. Şimdi insanları bu alana çekecek çeşitli girişimlerimiz devam ediyor. Orta kısma turistlerin uğrayıp alışveriş yapacakları bölümler planlıyoruz” dedi.
Yapılan protokol konuşmaların ardından Belediye Başkan Yrdımcısı cevat Birinci’nin yaptığı dua ile kurdele kesilerek açılış yapıldı.
Ravmen markası ve Eliftaş Mağazacılık adıyla açılan Akçaabat mağazasının sahipliğini Davut ve Hüseyin çakmak yapıyor. 250 metrekare alana sahip mağazada erkek elbise ve spor giyim çeşitlerini bulabilirsiniz.