Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ TESOB camiası bayramlaştı ANAHTAR PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KUTLAMA MESAJI BAŞKAN TİRGİL'DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Seçim Turuna Devam
 

Seçim Turuna Devam

Trabzonspor eski Asbaşkanı Kenan İskender, Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon için bir şans olduğunu söyledi.

25 Nisan 2011 Pazartesi 12:41
Yazdır

Bayraktar ise Trabzon'a güç almaya geldiğini belirterek, "Derdim milletvekili seçilebilmek değil. Doğup büyüdüğüm Trabzon'u İzmir ve Antalya gibi marka şehir haline getirmek" dedi.

AK Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı ve işadamı Kenan İskender ve Trabzonspor'un efsane hocası Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti.

Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı Kenan İskender'in sahibi olduğu İstikbal Mobilya'ya da uğradı. Burada İskender ve Özyazıcı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bayraktar, Trabzon ve Akyazı Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzon'a güç almaya geldiğini belirten Bayraktar, "Buradan alacağım güçle Ankara'ya gitmek istiyorum. Benim derdim milletvekili seçilebilmek değil, benim derdim doğduğum büyüdüğüm Trabzon'u İzmir ve Antalya gibi illerle yarışan marka şehir ve büyük şehir yapmaktır. Seçimden sonra da Trabzon'u büyükşehir yapacağız. Sayın Başbakanımız Trabzon'u Akçaabat'tan Arsin'e kadar köyleri de içine alacak bir şekilde büyükşehir kapsamına almak istiyor. Köyleri de almak istemesinin nedeni köylerdeki çarpık yapılaşmayı engellemek" dedi.

AKYAZI STADYUMU KONUŞULDU

Kenan İskender ve Ahmet Suat Özyazıcı'ya Akyazı Spor Kompleksi'nin önemini ve büyüklüğünü anlatan Bayraktar, Trabzon'un dünya ve Avrupa standartlarında bir spor kompleksine kavuşacağını kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Akyazı Projesi'nin TOKİ'ye verildiğini dile getiren Bayraktar, şunları söyledi:

"TOKİ, Trabzon için yıllardır hayal gibi görülen bu projeyi hiç bekletmeden gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadı ve hemen dolgu işlemlerini başlattı. Dolgu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki aylarda 40 bin kişilik stadyumun ihalesini yapacağız ve Ağustos ayında temelini atacağız. Trabzon için hayati bir öneme sahip olan Akyazı, sadece bir stadyum projesi değil. Çevresinde değişik spor ve sosyal tesisler olacak. Bu proje Trabzon'u marka kent yapmak için çok önemli bir adımdır."

"BAYRAKTAR TRABZON İÇİN BİR ŞANS"

Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon'dan aday gösterilmesinin Trabzon için bir şans olduğunu ifade eden Kenan İskender ise, "Erdoğan Bayraktar, daha önce TOKİ'de çok başarılı işlere imza attı. Böyle başarılı bir ismin Trabzon'dan aday gösterilmesi bizleri mutlu etti. Kendisi zaten çok güçlü. Trabzon'un onu daha da güçlendirerek Ankara'ya göndereceğine inanıyorum. Erdoğan Bey Akyazı Stadyumu'nun Ağustos ayında temelinin atılacağını ifade etti. Akyazı Projesi Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak tarafından ilk dile getirildiğinde herkes bu projeye hayal dedi. Ama geldiğimiz noktada bu projenin hayal olmadığını gördük. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Erdoğan Bayraktar'a da siyasi yaşamında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı'nın "Erdoğan Bey'i çok formda buldum" sözleri üzerine Bayraktar, "Trabzon'da yaptığımız ziyaretler bizleri mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin bizlere karşı göstermiş olduğu bu ilgi ve alaka karşısında bizler de son derece mutlu oluyoruz ve güç alıyoruz. Amacımız Trabzon'un daha çok hizmet ve yatırım almasıdır. Bunun gayreti içindeyiz. TOKİ'de yaptığımız işler ortada. Bundan sonra da siyasi gücümüzü de arkamıza alarak Trabzon'a daha çok hizmet yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Trabzonspor, eski, Asbaşkanı, Kenan, İskender, Erdoğan, Bayraktar'ın, Trabzon, için, bir, şans, olduğunu, söyledi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1727 Isaac Newton'un ölümü
1854 Amerikan Bağımsızlık Savaşı: Büyük Britanya hükümeti Boston, Massachusetts limanını kapattı.
1866 İspanyol donanması Şili'nin Valparaiso limanını bombaladı.
1848 Margaret ve Kate Fox adlı iki kız kardeş, ruhlar dünyasıyla ilişki kurduklarını iddia ederek, ilk profesyonel medyumlar oldu.
1889 Paris'te, 1789 Fransız Devrimi'nin 100'üncü yıldönümü için, Gustav Eiffel tarafından yapılan Eiffel Kulesi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur