Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
Sektör temsilcilerine dijital dönüşüm hamlesi anlatıldı
 

Sektör temsilcilerine dijital dönüşüm hamlesi anlatıldı

Bartın Üniversitesi öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilen toplantılarda sektör temsilcileriyle bir araya gelinerek dijitalleşme desteği hakkında bilgiler verildi.

27 Aralık 2021 Pazartesi 18:31
Yazdır

Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanı kapsamında yerelden başlayarak uluslararasılaşma hedefleri yönündeki çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda yapılan toplantılarda kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yapılarak, 11’inci Kalkınma Planı ve 2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nın odak alanları arasında yer alan dijitalleşme konusunda bilgiler verildi. Özellikle salgın döneminde iş yapma biçimlerinin değişmesiyle birlikte önemi giderek artan konunun sektörel kalkınmadaki önemine değinilen toplantılarda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programının “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” çağrısının detayları anlatıldı.

Firma ziyaretlerine Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) üyeleri olan Bartın Üniversitesi ile birlikte KOSGEB, BAKKA, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünden temsilciler katıldı.

Mobilya, gıda, ayakkabı ve tekstil alanında faaliyet gösteren firmalara yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram Dündar, “Ülkemizde bir yandan dijital teknolojilerin yerli ve milli üretimi ile ticarileşmesi konusunda adımlar atılırken diğer yandan dijital bir ekosistem oluşturma konusunda teşvikler sunuluyor. Bu noktada bizler de sektörel gelişim açısından oldukça önemli olan bu konuda farklı imalatçılarımızla bir araya gelerek bilgiler verdik. Akıllı dijital teknolojilerin iş süreçlerine dâhil edilmesiyle sağlanacak avantajlardan bahsederek, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programını anlattık” dedi.

Gerçekleştirilen çalışmaların önemine değinen ve katkılardan dolayı katılımcı paydaşlara teşekkür eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Günümüz ekonomilerinde bilginin öneminin daha da arttığı ve üretim sürecine yoğun olarak girdiği bir dönüşüm yaşanmaktadır. Bu noktada bütüncül aklın harekete geçirilmesi ve geçmişten gelen birikimlerle kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi oldukça önemlidir. Bu doğrultuda ihtisaslaşma alanımızı da kapsayan çalışmalarla sürdürülebilir bir gelişim hedefliyoruz. Tüm bileşenlerimizle birlikte bölgemizden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkılar sunmak istiyoruz. Bu süreçteki yakın ilgileri ve verdikleri destekler için Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner’e, Bartın TSO Başkanımız Sayın Halil Balık’a, Bartın TSO yönetim kurulu üyeleri ile tüm iş insanlarımıza, Sanayi ve Teknoloji Müdürümüz Sayın Birol Cangi ve Organize Sanayi Bölge Müdürümüz Sayın Oğuzhan Kasapoğlu ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlardan tüm temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesi, öğretim, elemanları, tarafından, gerçekleştirilen, toplantılarda, sektör, temsilcileriyle, bir, araya, gelinerek, dijitalleşme, desteği, hakkında, bilgiler, verildi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur