Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
 

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Çok ilginç olaylar olmakta. Bu olaylar zannı galibimce yakın bir gelecekte büyük bir savaşın belirtileri olabilir.

25 Kasım 2017 Cumartesi 18:03
Yazdır

Rabbim Türk Askerine ve Türk Gizli Servisine güç ve kudret versin. Sebep olarakta artık Türk devleti eskiden olduğu gibi söz dinlemiyor. Kendinin milli menfaatleri Rusya ile S400 antlaşması yapmayı gerektiriyorsa antlaşmayı  yapmakta  yada PKK hedefleri vurulması gerekiyorsa PKK hedefleri vurulmakta. O eski Türk askerini vurup ellerini kollarını sallayarak sınır ötesine geçmek yok! Bir şehidimize karşılık elli PKK’LI!

Tüm bu gelişmelerden dolayı Amerika ve İsrail kızgınlıklarından kızarıp bozarmakta! Eskiden gizli olarak yaptıkları işleri bugün gelinen noktada açık olarak yapmaktalar.

Bu yazacaklarım basit işlerden değildir. NATO yaptığı son tatbikatta hedef düşman listelerinde haritada ilk devlet Başkanımız ATATÜRK ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN düşman hedefler olarak seçilerek yok edilmelerine çalışılmaktadır! Diğer bir ilginç gelişmede  Amerika PKK’NIN Suriye kolu olan PYD’YE hem de dünyanın gözü önünde beş bin tır dolusu ağır silah vermiştir. Ayrıca kendi laboratuvarlarında kurduğu örgütlerden olan İŞİT Orta Doğuda vazifesi bittikten sonra Amerika’ya ait kamyonlarla dünyanın gözü önünde kendi kamyonlarıyla Libya’ya taşınmıştır.

Bu akıl tutulması işlerden dolayı acizane bendeniz yakın bir gelecekte bir savaş olabileceğini söylemek isterim. Orta Doğuda yakın bir gelecekte bir savaş çıkabilir. Bu tezimi destekler mahiyette Amerikalı düşünür Kissinger bir makalesinde “yakın bir gelecekte savaş tamtamlarını duymuyorsanız sağırsınız” demektedir.

Ülkemin en teşkilatlı örgütleri  olan Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Gizli Servisi  vazifelerini en güzel bir şekilde yerine getirmektedir. Allah Teala kendilerine dosta güven düşmana korku salacak izzet ve şeref versin. Ayrıca ülkemizin milli güvenliği içinde Rusya ve İran’la da gerekli olan yakınlaşmalar vakit geçirmeden sağlanması çok gereklidir. Burada böyle bir imtihanla imtihan edilirsek biz siviller neler yapmalı onun üzerinde durmamız lazım gelmektedir.

Bizler Türk’üz. Bu topraklarda Türk Müslüman doğduk  Türk Müslüman olarak öleceğiz inşallah. Bizler 761 Talas muharebesinden sonra bugüne kadar İslam’ın sancaktarlığını yaptık. Allah’ın izniyle de yapmaya devam etmekteyiz. Eğer bu dünyada İslam’ın sancaktarlığını yapacak bir millet varsa o da bizler Türkleriz. Bu önderliği ne Arabistan  yapabilir ne de başka bir millet. Şu anda dünya üzerinde tüm mazlum ve garip milletler biz Türklerin ayağa kalkarak kendilerine önderlik yapmaları için dua ettiklerini hacca gidip gelen hacılardan birinci ağızdan pek çok defa duydum.

Bu ülkede farklılıkları zenginlik olarak kabul etmeli ve her kesim birbirini bağrına basmalıdır. Hiçbir zaman bir grup diğer gruba baskı unsuru olarak baskı yapmamalıdır. Çünkü emperyaller bizlerin birlik  ve beraberliğimizi bozmak için farklılıklarımızı kaşımaktalar. Bakınız bu ilk olmamakla beraber Malatya’da Alevi vatandaşlarımızın evleri işaretlenmesi bu beraberliğe zarar verecek davranışlar arasındadır. Bu suçu işleyenler derhal bulunup cezalandırılmalı ve kötü konuşmaların önüne geçilmelidir.

Bu ülkenin en önemli değeri olan Atatürk halkın önünde aşağılanmamalı ve  bir insan olarak iyilikleri ve yanlışlıkları tartışılmalıdır. Güya  bizdendir anlayışıyla televizyonlara çıkartılarak Atatürk’ün anne ve babası aleyhine akıl tutulması açıklamalar yaptırmak birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışmak manasına gelmektedir.

 

Bu ülkede Sünni Müslümanlar inançlarını rahatlıkla yapabilmelidir. Dinlerini yaşarken de herhangi bir baskı ve sıkıntıya maruz bırakılmamalıdır.

Bu ülkede Kürt kardeşlerimiz bir süre baskı görmüşlerdir.  Kürt kardeşlerimiz kimliklerini ortaya koymada ve dillendirmede herhangi bir baskıya maruz kalmamalıdır. Fakat bu isteğimi ortaya koyarken  de kendilerini ifade etmekten de çukur siyasette anlamamak lazım geldiğini açıkça ortaya koymayı bir borç bilirim.

Devlet büyüklerimiz ayrıştırmaktan ve kutuplaştırmaktan uzak durmaları ülkemizin geleceği adına çok önemli bir adım olacaktır…

 

Anahtar Kelimeler: Çok, ilginç, olaylar, olmakta, Bu, olaylar, zannı, galibimce, yakın, bir, gelecekte, , büyük, bir, savaşın, belirtileri, olabilir,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur