Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
SİVRİKAYA RAKİPSİZ
 

SİVRİKAYA RAKİPSİZ

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçime rakipsiz giren Yaşar Sivrikaya, 5. kez Oda Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

10 Ocak 2022 Pazartesi 12:42
Yazdır

1967 yılında kurulan ve Akçaabat’ın en eski sivil toplum örgütlerinden biri olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda yapıldı.

2 bin 730 üyesi bulunan Oda’nın Pandemi kuralları gözetilerek gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Bak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Adem Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı İsmail Şener, Belediye Meclisi Üyeleri Erol Gedikli ve Osman Zeki Alşan, Akçaabat Gençlik ve Spor Müdürü Engin Uzun da hazır bulundu.

Trabzon Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Temel Korkmaz’ın başkan, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başaran Maraba’nın başkan yardımcısı, Osman Zeki Alşan’ın kâtip, Hüseyin Sivrikaya ve Akın Özkan’ın da üye olarak yer aldığı Divan Kurulu’nun yönettiği genel kurulda konuşan Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya, esnafın içerisinde bulunduğu durumla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı.

Akçaabat esnafının her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu, yaşanan bu olumsuz ekonomik ortamın getirdiği yükün Akçaabat halkına en az şekilde yansıması için çaba sarfettiğini belirten Başkan Sivrikaya, esnafın sergilediği bu hassasiyetin karşılığını da ilgili makamlardan beklediğini ifade etti.

Akçaabat esnafının en büyük sorunlarından birinin zincir marketler olduğunu, bu marketleri şehir dışına çıkartacak bir yasal düzenlemenin ivedilikle yapılması gerektiğini belirten Başkan Sivrikaya, yerel yetkililerin de bu konuya daha hassas yaklaşmalarını istedi.

Her zaman yanında olduğu, acı ve tatlı her anını paylaştığı Akçaabat esnafının kendisine verdiği desteğe duyduğu şükranı da ifade eden Başkan Sivrikaya, yeni dönemde de esnafın sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gecesini gündüzüne katacağını söyledi.

Rutin gündem maddelerinin ardından geçilen seçimde oy kullanan Oda üyelerinin oy birliğiyle yeniden başkan seçilen Yaşar Sivrikaya, 4’ü rakipsiz olarak bu göreve 5. kez getirilerek bir rekora da imza attı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni organlarında yer alan isimler şunlar:

Yönetim Kurulu: Metin Yardım, Sinan Gaydan, Mehmet Seis, Celil Kırandi, Ayhan Karabacak, Hayri Kasap, Muzaffer Topal, Nail Akkol, Savaş Gedikli, Samet Cengiz Tosun (Asıl), Mustafa Ayvaz, Ufuk Pırasa, Nurten Birinci, Selda Kolotoğlu, Aslan Akdeniz, Songül Ayvaz, Ogün Bakırcı, Gökhan Sağır, Soner Kuruçelik, Beytullah Elmas, Zekeriya Koç (Yedek).

Denetleme Kurulu: Selami Kubaliç, Mustafa Kürşat İslamoğlu, Sabri Kahramanoğlu (Asıl), Nilgün Kolot, Recep Ali Yurtsever, Sercan Gül (Yedek).

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Esnaf, ve, Sanatkârlar, Odası’nın, olağan, genel, kurul, toplantısı, yapıldı, Genel, Kurul, Toplantısı’nda, yapılan, seçime, rakipsiz, giren, Yaşar, Sivrikaya, 5, kez, Oda, Başkanı, seçilerek, büyük, bir, başarıya, imza, attı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur