Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
ŞOFÖRLER CEMİYETİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
 

ŞOFÖRLER CEMİYETİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Büyükşehir UKOME’de görüşülecek olan Akçaabat’taki dönüşüm şekli şoför esnafını ikiye böldü

1 Haziran 2020 Pazartesi 20:54
Yazdır

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, şoför esnafları ile büyükşehir belediyesi önünde basın açıklaması yaptıBüyükşehir UKOME’de  görüşülecek olan Akçaabat’taki dönüşüm şekli şoför esnafını ikiye böldüAkçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, “Tahditli “ M” plakamızı korumak istiyoruz.

 


Akçaabat’taki şoför esnafı olarak Trabzon büyükşehir belediyesinin seçim öncesi vaatlerde bulunduğu şehir içindeki toplu taşıma araçlarının değişim ve dönüşüm  projesine karşı değiliz. Ancak Nedendir ki Bu Dönüşüm Şehir Merkezinde Aynı Mevcut Tahditli Plakaları İle Beraber Yapılırken Akçaabat İlçesinde Dönüşümün 14-15 Ortaklı Otobüsle Yapılmaya Çalışılmasıdır.

Akçaabat-Trabzon-Mersin MİNİBÜS durağı benim ve yöneticilerimin de plakası olduğu duraktır. 2018 yılında ki durak seçiminde faaliyetler bölümünde durak başkanı Abdullah Sevim toplantıya katılan yaklaşık 140 tane şoför esnafına biz büyükşehir belediyesi tarafından bazı işlere zorlanacağız, onlar bizi zorlamadan biz burdan otobüs dönüşümü yapalım karlı çıkarız dedi.  konuşmalarında dönüşümü 6 ortaklı olmazsa olmazımız. Tahditli ‘M’ plakamızın takılması, belediyeye ait çalışan otobüslerin hattan çekilmesi, üniversiteye kadar geçme sözünü toplantıya katılan esnaflara söz vererek onların otobüse geçmek için evet oyunu aldı.

OTOBÜSE MÜSAADE ETMEYECFEĞİZ

Bizler de o gün hem oda başkanı olarak, hem de o durakta plaka sahibi olarak tahditli plakanın 17 artının üzerine takılamayacak olduğunu üniversiteye kadar 3-4 tane farklı durakların olduğunu, belediyenin de halka karşısına alarak otobüslerini bu hattan çekemeyecek olduğunu elimizden geldiği kadar izah etmeye çalıştık. Ne yazıktır ki şoför arkadaşlarımız güzel sözlerle geçmişte kandırıldıkları gibi o günde kandırıldılar. Ama şimdi kanan esnaf kandırıldık diyorlar. çünkü o gün verilen sözlerin hiç biri bugün gerçekleşmedi halde yarın saat 10,00’da yapılacak UKOME toplantısında gündeme Akçaabat’ta  otobüs dönüşümü geliyor.  Trabzon’da yapamadıklarını Akçaabat’ta yapmak istiyorlar.

Gerekçe olarak da bir kooperatifin rant için şoför arkadaşlarımızı kandırarak 583 üyeli kooperatifte 140 üyeyle birlikte aldıkları kararı gösteriyorlar. Buna boyun eğmeyeceğiz” dedi.




İKİ TARAFTA DÖNÜŞÜMDEN YANA

Otobüs sistemine karşı çıkan Şentürk, “Tahditli ‘M’ plakamızı koruyarak hakkımızı arıyoruz. Dönüşüme asla karşı değiliz. Biz 15 ortaklı otobüs sistemine karşıyız.Bizler Akçaabattaki Şoför Esnafı Olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Seçim Öncesi Vaadlerde Bulunduğu Şehir İçindeki Toplu Taşıma Araçlarının Değişim Ve  Dönüşüm  Projesine Karşı Değiliz. Ancak Nedendirki Bu Dönüşüm Şehir Merkezinde Aynı Mevcut Tahditli Plakaları İle Beraber Yapılırken Akçaabat İlçesinde Dönüşümün 14-15 Ortaklı Otobüsle Yapılmaya Çalışılmasıdır.

Gelelim Şu An Toplanmamızın Asıl Amacına  2018 Yılında Akçaabat-Trabzon-Mersin Minibüs Durağı Benim Ve Yöneticilerimizde Plakası Olduğu Duraktır. Durak Seçiminde Faaliyetler Bölümünde Durak Başkanı Abdullah Sevim Toplantıya Katılan Yaklaşık 140 Tane Şoför Esnafına Biz Büyükşehir Belediyesi Tarafından Bazı İşlere Zorlanacağız, Onlar Bizi Zorlamadan Biz Buradan Otobüs Dönüşümü Yapalım Karlı Çıkarız Dedi.  Konuşmalarında Dönüşümü 6 Ortaklı Olmazsa Olmazımız.

Tahditli M Plakamızın Takılması, Belediyeye Ait Çalışan Otobüslerin Hattan Çekilmesi, Üniversiteye Kadar Geçme Sözünü Toplantıya Katılan Esnaflara Söz Vererek Onların Otobüse Geçmek İçin Evet Oyunu Aldı Bizlerde O Gün Hem Oda Başkanı Olarak, Hem de O Durak da Plaka Sahibi Olarak Tahditli Plakanın 17 Artının Üzerine Takılamayacak Oduğunu Üniversiteye Kadar 3-4 Tane farklı durakların Olduğunu, Belediyeninde Halka Karşısına Alarak Otobüslerini Bu Hattan Çekemeyecek Olduğunu Elimizden Geldiği Kadar İzah Etmeye Çalıştık. Ne Yazıktırki Şoför Arkadaşlarımız Güzel Sözlerle Geçmişte Kandırıldıkları Gibi O Günde Kandırıldılar. Ama Şimdi Kanan Esnaf Kandırıldık Diyorlar.

Çünkü O Gün Verilen Sözlerin Hiç Biri Bugün Gerçekleşmedi Halde Yarın Saat 10,00”Da Ukome Toplantısında Gündeme Akçaabat’ta  Otobüs Dönüşümü Geliyor.  Trabzon2da Yapamadıklarını Akçaabat'ta Yapmak İstiyorlar. Gerekçe olarakta Bir Kooperatifin Rant İçin Şoför Arkadaşlarımızı Kandırarak 583 Üyeli Kooperatifte 140 Üyeyle birlikte aldıkları kararı gösteriyorlar.


Anahtar Kelimeler: Büyükşehir, UKOME’de, , görüşülecek, olan, Akçaabat’taki, dönüşüm, şekli, şoför, esnafını, ikiye, böldü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur