Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
sorular medyaya sızdı
 

sorular medyaya sızdı

İşte Şener'e 5 saat boyunca sorulan 52 çarpıcı soru!

13 Temmuz 2011 Çarşamba 10:51
Yazdır

İki gün önce gözaltına alının ve dün akşam saatlerinde serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e emniyette ne soruldu?

İki gün önce futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün gece serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e emniyette sorulduğu iddia edilen sorular medyaya sızdı.

Şener'e sorulan sorular arasında 22 Mayıs'ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi, Trabzonsporlu bazı yönetici ve iş adamlarının, Sivasspor'a yönelik teşvik teşebbüsü de yer aldı. Sadri Şener bu soruya verdiği yanıtta "Bilgim yok" dedi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan ve dün de savcılık tarafından serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunda 5 saatte 52 soru soruldu. Fotomaç'ın ulaştığı bilgilere göre, Şener önceki gece 23.30'da polis tarafından sorgu odasına alındı. Sabaha karşı 4.40'a kadar yaklaşık 5 saat ifade veren Şener'e polis 52 soru yöneltti. Polis ilk olarak Şener'e Aziz Yıldırım ve Mahmut Özgener ile gerçekleştirdiği telefon görüşmelerini sordu. Şener futbol takımı başkanı olduğunu ve görüşmelerinin tamamen futbol dünyası ile ilgili olduğunu belirtti.

İŞTE SADRİ ŞENER'E YÖNELTİLEN SORULAR:

POLİS: Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve halen gözaltında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile ilişkiniz nedir?

ŞENER: Spor dünyasının içindeki insanlar olduğu için ilişkim sadece sporla sınırlıdır.

POLİS: Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve halen gözaltında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile telefon konuşmalarınızın mahiyeti nedir?

ŞENER: Bu konuşmalar tamamen futbol dünyası ile ilgili dostane telefon görüşmeleridir.

POLİS: Ankaragücü Menajeri Ahmet Bulut'un tehdit edilmesi olayı ile ilgili olarak bilginiz nedir?

ŞENER: Konu ile hiçbir bilgi ve alakam yoktur.

POLİS: Menajer Ahmet Bulut'un Trabzonsporlu yönetici Nevzat Şakar tarafından aranarak tehdit edildiği konusu hakkında bilginiz nedir?

ŞENER: Konudan haberim yoktur. Nevzat bana böyle bir şey olsa iletirdi. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum.

POLİS: Görüştüğünüz bir menajeri telefonda tehdit ettiğiniz konusunda bilginiz nedir?

ŞENER: Görüştüğüm menajer başka menajerlerle şike konuşmaları yapıyordu. Benim de adımın geçirdiğini duydum. Kendisini arayarak 'beni neden bu işlere karıştırıyorsun?' diye sordum. Kendisi bana bir yanlışlık olduğunu söyledi. Bu görüşmenin içeriği budur" şeklinde cevap verdi.

POLİS: Karşıyaka Kulüp Başkanı ile Bucaspor maçı öncesi neden görüştünüz?"

ŞENER: Karşıyaka başkanı ile Bucalı Aykut'un transferi için görüştüm. Konunun maç ile alakası yok.

POLİS: Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu başkanı arasında geçen bir görüşmede isminizin ve kulübünüzün zikredildiği, size karşı "g..ü kalktı" şeklinde hakaret içeren birtakım sözlerin olduğu bilgisi mevcuttur. Bu konuda bilginiz nedir?

ŞENER: İki kişi arasındaki özel bir görüşmeden benim haberimin olması mümkün değildir.

POLİS: Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın Zeki Mazlum isimli şahıs ile yaptığı görüşmeler bilginiz dahilinde midir?

ŞENER: Bahse konu görüşmelerle ilgim yoktur. Olsa Nevzat bana bilgi verirdi.

POLİS: 22 Mayıs tarihinde oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonsporlu yönetici Nevzat Şakar ve Trabzonlu iş adamı Zeki Mazlum'un Sivasspor'a yönelik teşvik primi için para arayışı içine girmeleri hakkında bilginiz nedir?

ŞENER: Benim bilgim dahilinde olmamıştı.

POLİS: Sivasspor yöneticileri ile Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi irtibat kuran Zeki Mazlum isimli şahısı tanır mısınız?

ŞENER: Şahsı sadece ismen tanırım. Şahsi bir tanışıklığımız yoktur.

POLİS: Menajerlik sınavında yapılan yolsuzluklardan bilginiz var mıdır?

ŞENER: Bilgim yoktur.

POLİS: Karabüksporlu bir futbolcunun Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı arayarak para istediği ve görüşmek istediği, Şakar'ın "Ben kendisini tanımıyorum niye para vereceğim" dedi, buna mukabil aynı futbolcunun "Bana alt yapıdan borcunuz" var dediği, Şakar'ın bu görüşme isteğini kabul etmediği tespit edilmiştir. Sizin bu konuda bilginiz nedir?

ŞENER: Benim bu konuda bilgim yoktur

Anahtar Kelimeler: İşte, Şener'e, 5, saat, boyunca, sorulan, 52, çarpıcı, soru
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur