Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP Trabzon'da Meydana İniyor MİNİK ZİYARETÇİLER BELEDİYECİLİĞİ YERİNDE ÖĞRENDİ Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım:Başkan Doğan için en önde yürürüm TÜRKAV Trabzon'da şok! BARÜ’lü güreşçi Umut Erdoğan, Avrupa üçüncüsü oldu Akçaabat Fen'den 18 Mart Özel "İki Kıta Bir Destan" AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AKÇAABAT’TA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI BAŞKAN GENÇ’TEN FATİH TEKKE’YE ZİYARET BARÜ’de Uluslararası Matematik Günü kutlandı BAŞKAN EKİM: “YETİMLER BİZLERE EMANETTİR” TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı "SÜPER MEYVE ARONYADA BİTKİ BESLEME ZAMANI İÇİN ÜRETİCİLERE UYARI!" ACISU’YA TAŞKIN KORUMA İNŞAATI TEŞEKKÜRLER TRABZON BAŞKAN EKİM’İN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI YENİ LİDER SEBAT Çelebi’den bankalara çağrı BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
 
CHP Trabzon'da Meydana İniyor
CHP Trabzon'da Meydana İniyor
 
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
Teşekkürler doktor tebrikler sekreter hanımefendi
 

Teşekkürler doktor tebrikler sekreter hanımefendi

Rahatsızlığı nedeniyle annemi 2 Ocak Cuma günü Akçaabat Haçkalı Baba devlet hastanesi acil bölümüne götürdüm.Bugünlerde çokça görülen mide bulantısı ve baş ağrısı vardı.

6 Ocak 2014 Pazartesi 19:47
Yazdır

Acildeki iki doktor hastalara bakabilmek için koşuşturmalarını gördüm. Kendilerini tebrik ediyorum. Allah insanları tedavi edebilmek için canla başla çalışan doktorları hastanelerden eksik etmesin. Bu doktorlar hastaların dualarıyla ancak ayakta kalabilirler diye düşünüyorum Gece acilden çıkarken hastama bakan Doktor  “Teyzemizi yarın Kardiyoloji doktoruna bir göster kalbini kontrol ettir tavsiyesinde bulundu. 3 Ocak sabah saat 8.00 giriş yaptırıp kalp grafiğini çektirdik ve Poliklinik in önünde beklemeye başladık. Saat 9.00 oldu doktor gelmedi. Saat 10 oldu doktor yine yok.  Bu arada Hastanenin başhekimi yanında üç kişiyle geldi. Gelen kişilerden biri kapısında yığılma gördüğü Kardiyoloji polikliniğinin kapısını açtı. Doktoru göremeyince başhekime “doktor hala gelmemiş” dedi. Ve diğer bölümlere doğru yürüdüler. Bazı hasta yakınları doktor nerede neden gelmiyor araştırması yapınca doktorun valiliğe gittiğini arabasının önüne başka araba çekilince çıkamamış gelememiş. Saat 10.39 da doktor teşrif edip birkaç dakika sonrada muayeneye başladı. Yarı felçli Annam ve atmış beş yaş üstü hastalar yaklaşık 2 Saat 40 Dakika doktor beklediler. Doktor muayene sonunda hastanın 3 Günlük tansiyonu ölçüp ve kullandığı ilacı 3 gün sonra istedi.6 Ocakta saat 14. 30 da Akçaabat Haçkalı baba devlet hastanesinde Kardiyoloji poliklinikteki doktora gittim. İçerideki hastayı muayene eden doktor 14.36 da yan kapıdan çıktı gitti.14.55 te geri geldi. Bir hasta baktı 15.03 te yan kapıdan tekrar çıkıp gitti. 15.20 de yanında bir hastane görevlisiyle Polikliniğe gelen doktor 10 dakika bu görevliyle görüştü. Görevli gitti bir muayene sonucu bakıp tekrar polikliniği terk edeceği sırada içeri girip “ doktor bey şu tansiyon listesine bir bakın çoktandır bekliyorum” dedim. Doktor “dışarıda bekle gelince bakarım “dedi ve yine gitti. Bu arada sekreter bana sertçe  “acele etme bekle “diye hitap edince “Sen kendi işine bak ben doktorla konuşuyorum” diye cevap verdim. Sekreter yerinden kalkıp “çık dışarıda bekle doktor gelince girersin” diyerek poliklinik odasından kovulduk. Neyse doktor geldi. Sekreter içerideki olayı doktora anlatınca doktor hemen tavır değiştirdi. Güya beni etkileyecek ama sorulara net cevap verince benden kurtulmaya baktı. Şimdi sayın yetkililer siz 3 Ocak 2014 tarihinde sabah 10 30 da işbaşı yapan bu doktor için ne yaptınız.  6 ocak 2014 tarihinde 14.36 dan sonra 4 kez muayene odasını terk edip dışarıdaki 5  hastanın sadece kalp grafiğini bakmayan doktor için ne yaptınız.  Hadi diyelim Hasta bakmaya gitti. İyide hasta bakmanın saatleri poliklinik saatlerine mi çakışıyor. Ayrıca Poliklinik e geç gelen doktor olunca 65 yaş üstü hastalar diğer polikliniklere yönlendirilirse daha iyi olmaz mı? Bunlardan haberiniz yoksa işte yazdım. Bu olumsuzlukları düzeltin lütfen.

 

Anahtar Kelimeler: Rahatsızlığı, nedeniyle, annemi, 2, Ocak, Cuma, günü, Akçaabat, Haçkalı, Baba, devlet, hastanesi, acil, bölümüne, götürdümBugünlerde, çokça, görülen, mide, bulantısı, ve, baş, ağrısı, vardı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
aynı doktor hem servis hem yoğun bakım efor birimi holter birimi acil servis konsultasyonları yatan hasta konsültasyonları polklinik ve ekokardiyografi ünitesine bakıyor... 3 AYIN ÜSTÜNE AKÇAABATA İKİNCİ KALP DOKTORU GELDİ O DA BU ŞARTLARDA BURDA KALMAZ
A. A - 2014-01-08 10:04:04
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1279 Yamen Muharebesi, Moğol Yuan Hanedanı, Güney Song Hanedanı'nın kalıntısını bir deniz muharebesinde yendi.
1839 Louis-Jacques-Mandé Daguerre, dagerreyotipi icat etti.
1866 Osmanlı Hükümeti, Süveyş Kanalı'nın açılması konusunda izin verdi.
1877 Ayan Meclisi görevine başladı.
1883 ABD'li ayakkabıcı ustası Jan E. Matzeliger bir ayakkabıyı bir seferde bütünüyle imal eden ilk makineyi icat ederek ayakkabı sanayisinde bir devrim yarattı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur