Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
TOKİ BAŞKANLIĞIMIZLA GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK
 

TOKİ BAŞKANLIĞIMIZLA GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

25 Nisan 2022 Pazartesi 13:02
Yazdır

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un da iştirak ettiği programda konuşan Başkan Zorluoğlu, “3 yıllık görev süremiz içerisinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve TOKİ Başkanlığımızla çok güzel işlere imza attık” dedi.


Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut,  Trabzon’a gelerek Ortahisar ilçesi Çömlekçi Mahallesi’nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm şantiyesinde incelemelerde bulundu. Ardından düzenlenen iftar programına katılan Başkan Bulut’a Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, ilçe belediye başkanları, işçiler ve çok sayıda davetli eşlik etti.

BULUT: ÇÖMLEKÇİ 2. ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İftar programında konuşan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, “Trabzon’a büyük yatırımlar yapıldı. Akçaabat’tan Yomra’ya, Şalpazarı’ndan Hayrat’a, Çaykara’dan Vakfıkebir’e kadar 18 ilçeye hizmetler götürüldü. Bundan sonra da bu yatırımlar hızla devam edecektir. Trabzon’da birçok kentsel dönüşüm projesi yapılıyor ve yapıldı. Çömlekçi’yi onlardan ayıran bir özelliği var. Burası gerçekten Trabzon’un kalbi diyebileceğimiz bir yer. Çömlekçi ilk fethedilen bir mahalle olarak kabul ediliyor. Trabzon’un tarihindeki önemi büyük. Burası tarih boyunca birçok kişinin yetiştiği bir yer. Çömlekçi’yi tarihi kokusunu hissedebileceğimiz bir hale getireceğiz. Zaman içerisinde çöküntü hale getirildi. Şimdi ise tamamlama aşamasına geldik. İşçi kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birinci etapta başlattığımız 106 konut, 20 dükkan ile otopark inşaatı devam ederken, ikinci etabın çalışmalarına da başladık” diye konuştu.

BULUT: ŞAMPİYONLUĞUMUZ KUTLU OLSUN

Trabzonspor ile ilgili de konuşan Başkan Bulut, “Cuma günü bir program nedeniyle Malatya’daydım. Rizespor’un yenilmesine üzüldük. Komşumuz bizim. Üzüntü ile pazar programını düşünmeye başladım. Adana’daki 3-1’lik galibiyetimiz olmasaydı buraya bu keyifle gelemezdim. 3-0 iken maçtan ayrıldık son dakikaları biraz zor geçti ama kazandık. Şampiyonluğumuz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

81 İLDE ÇİFTE BAYRAM YAŞANACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da yaptığı konuşmada sözlerine Trabzonspor’un başarısını tebrik ederek başladı. Trabzon’un çifte bayram yaşayacağını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Uzun yıllardır beklediğimiz şampiyonluk öyle güzel bir zamanda geliyor ki bayram arifesi. İnşallah Antalyaspor maçında ilan edeceğiz. 81 ilde çifte bayram olacak. Bu coşkuyu yaşayacağız. Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

KATEDİLEN MESAFE TAKDİRE ŞAYAN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı ile 3 yıllık görev süresi içerisinde çok güzel işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin, ilçe belediye başkanlarımızın da gayretleriyle birlikte 18 ilçemizin tamamında TOKİ Başkanlığımızın yatırımları, eserleri bir bir yükseliyor. Bu bölgede son 2-3 yılda katedilen mesafe hakikaten takdire şayandır. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, şehrimizin evladı, kıymetli TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

EL BİRLİĞİYLE PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Bahçecik Camisi’nin karşısındaki eski konutları yıktıklarını da belirten Başkan Zorluoğlu, “Oradaki proje de çok güzel. Başladık, kısa sürede tamamlandığında o alanın çehresini değiştirecek. Uzungöl sırada bekliyor. Ayder gibi çok başka bir görünüme kavuşturacak çalışma TOKİ Başkanlığımız tarafından inşallah gerçekleştirilecek. Millet bahçelerimiz çok güzel oldu. Trabzon Avni Aker Millet Bahçesi, Türkiye’nin belki de en güzel millet bahçelerinden bir tanesi. İkinci etabı hazırlanıyor. Deniz tarafındaki yapıları yıktık.

Söz verdiğimiz gibi batı tarafında millet bahçesine bakan binaların cephe sağlıklaştırmasına da başladık. Çok da güzel oluyor. Elbette sizlerle beraber projelerimiz devam edecek. Bunlardan en önemli olanlardan birisi de sanayi siteleridir. İnşallah sizlerin destekleriyle sanayi sitelerimizi de çok daha uygun alana önümüzdeki günlerde, aylarda, yıllarda taşımayı başaracağız” ifadelerini kullandı.


VALİ USTAOĞLU VE MİLLETVEKİLİ CORA TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da yaptığı açıklamada, “TOKİ Başkanımıza, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Trabzon’a kazandırdıkları eserler için teşekkür ediyorum” dedi. Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, “Akçaabat’tan Yomra’ya, Şalpazarı’ndan Hayrat’a yani 18 ilçemizde TOKİ’nin bir eserini görebilirsiniz. Bizlere bu eserleri kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun nezdinde TOKİ Başkanlığımıza, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Zorluoğlu, Toplu, Konut, İdaresi, (TOKİ), Başkanlığı, tarafından, düzenlenen, iftar, programına, katıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur