Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ TESOB camiası bayramlaştı ANAHTAR PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KUTLAMA MESAJI BAŞKAN TİRGİL'DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Trabzon, Ayasofya’da buluştu
 

Trabzon, Ayasofya’da buluştu

Ensar Vakfı Trabzon Şubesi öncülüğünde Ayasofya Cami'nde iftar yemeği düzenlendi

25 Haziran 2016 Cumartesi 17:23
Yazdır
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ensar Vakfı ve diğer STK’lar tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar programına katılarak yer sofrasında oruç açtı. Ensar Vakfı Trabzon Şubesi öncülüğünde Ayasofya Cami'nde iftar yemeği düzenlendi. Ayasofya Cami bahçesinde yer sofrasında düzenlenen programa Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, Memur Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, İHH Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, YURKUR Bölge Müdürü Adnan İpekdal, MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, iş adamları, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı. İftardan önce konuşan Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, Ayasofya Camisi’nin Trabzon için fethin sembolü olduğunu söyleyerek "Ensar Vakfı olarak Ayasofya'da iftar düzenlemek istedik. Bu güzel yerde olmayı bize nasip eden Allah'a şükürler olsun. Ayasofya'da iftar düzenlemek istedik çünkü burası fethin manası olan bahçesinde iftar yapalım ki biz nasıl biliyorsak bizden sonraki nesil de böyle büyüsün istedik." dedi.

 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise konuşmasında Trabzon'un fethi ile adından kalıcı olarak söz ettirdiğini ifade ederek "Trabzon’a geldiğimde imza atmadan önce Ayasofya'ya geldik duamızı ettik, ardından şehitlerimizin dualarını almak üzere yanlarına giderek dua ettik. Trabzon kadim bir şehir. Trabzon'un fethi nam edinmiş kadim bir şehir. Bu şehri yönetmek onur vesilesidir. Bu güzel organizasyonu yapan vakfa, platform üyelerine, derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye’miz tarih boyunca olduğu gibi yine adaleti, hoşgörüyü tüm dünyaya örnek teşkil edecek şekilde yönetilmekte. Bu güzelliklere, iyiliklere karşı bizi rahat bırakmayan odaklar var. Terörle mücadelede içteki ve dıştaki hainlerle mücadele sürüyor. Burada dik duruşumuz birlik ve beraberliğimizi korumak için bu etkinlikler çok önemli. Toplumda moral kaynaşması sağlayan etkinlikler bunlar. Bu vesileyle ülkemizin varlığı için şehit olan askerlerimize Allah rahmet eylesin diyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindekiler Ayasofya Cami'nde akşam namazını kıldı.

Anahtar Kelimeler: Ensar, Vakfı, Trabzon, Şubesi, öncülüğünde, Ayasofya, Cami'nde, iftar, yemeği, düzenlendi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1727 Isaac Newton'un ölümü
1854 Amerikan Bağımsızlık Savaşı: Büyük Britanya hükümeti Boston, Massachusetts limanını kapattı.
1866 İspanyol donanması Şili'nin Valparaiso limanını bombaladı.
1848 Margaret ve Kate Fox adlı iki kız kardeş, ruhlar dünyasıyla ilişki kurduklarını iddia ederek, ilk profesyonel medyumlar oldu.
1889 Paris'te, 1789 Fransız Devrimi'nin 100'üncü yıldönümü için, Gustav Eiffel tarafından yapılan Eiffel Kulesi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur