Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İLÇE BAŞKANLARI ANKARA DA BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY, TEMSİLİ ASKERLİK TÖRENİNE KATILDI CHP Akçaabat Kadın Kolları Eczacılar Gününü Kutladı. AKTAŞ’TAN SİVRİKAYA’YA ZİYARET TİCARET ÖZGÜNEŞ’LE BEREKETLENDİ SGK İl Müdürü Akbay'dan TESOB’a ziyaret AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 100 BİN ÇİÇEKLİ PEYZAJ HAMLESİ Çakırgöl’de dört mevsim turizm için master plan çalışmaları devam ediyor SGK İLÇE MÜDÜRÜ HASAN AKTAŞ ALİ ŞENTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ YARIN BEKLİYORUZ SEBAT GENÇLİK’İN İNANCI TAM, HEDEF 2. LİG BARÜ’de düzenlenen ‘Öğretmenim Şenliği’ ile hem eğlendiler hem öğrendiler Şinik OSB'deki sanayicilerin talepleri TTSO'da görüşüldü AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI. Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor (ÜNİVERSİTE 7. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ PROGRAMI) Çankaya “Bu Şehir Daha Fazlasını Kaldıramaz” AKÇAABAT’TAN SERT MESAJ: “TERÖRİSTTEN VATANSEVER ÇIKARILAMAZ!” Maganda Kurbanı Emir Yuşa’nın Adı Trabzon’da Bir Parkta Yaşatılacak HAYALVADİSİ'NE HAYRAN KALDILAR
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
TRABZON KİTAP GÜNLERİ’NDE İZDİHAM YAŞANDI
 

TRABZON KİTAP GÜNLERİ’NDE İZDİHAM YAŞANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Trabzon Kitap Günleri, kitap tutkunlarının yoğun ilgisiyle devam ediyor.

23 Kasım 2024 Cumartesi 18:33
Yazdır

72 yayınevi ve 129 yazarın yer aldığı etkinliğin ikinci gününe katılan binlerce kişi, miting alanını andıran görüntüler oluşturdu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen ve şehrin kültür hayatına damga vuran Trabzon Kitap Günleri, yoğun ilgiyle devam ediyor.

Yenimahalle Fuar Alanı'nda 72 yayınevi ve 129 yazarı okurlarla buluşturan etkinliğin ikinci gününde izdiham yaşandı. Sevdikleri yazarlarla buluşmak için kitap günlerine akın eden vatandaşlar, miting alanını andıran görüntüler oluşturdu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterip yazarlarla buluştuğu etkinlik, Trabzon'un kültür şehri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Trabzon tarihindeki en büyük katılımlı kitap fuarı olarak kayıtlara geçen etkinlik, yalnızca kitapseverleri değil yazarları da memnun etti.

1 Aralık 2024 tarihine kadar sürecek Trabzon Kitap Günleri'ne katılan yazarlar, Trabzonlu okurların gösterdiği yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, organizasyona öncülük eden Büyükşehir Belediyesi’ne ve tüm paydaşlara teşekkür etti. Sevdikleri yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşayan gençler de, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını istediklerini belirtti.


EĞİTİM VE KÜLTÜR ŞEHRİ TRABZON

Etkinliğin kitapseverleri buluşturmanın ötesinde, Trabzon’u bir kültür ve eğitim merkezi olarak konumlandırmayı hedeflediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Amacımız, sadece kitapları tanıtmak değil, aynı zamanda kitap okuma alışkanlığını tüm kesimlere yayarak, gençlerimizin düşünce dünyalarını zenginleştirmek ve onları geleceğe güçlü bir şekilde hazırlamaktır. Kitaplar, bir toplumun en önemli hazinesidir ve biz bu hazinenin Trabzon’da kök salması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Trabzon, tarihi boyunca bilginin, kültürün ve sanatın ışığında ilerlemiş bir şehirdir. Bu mirası koruyarak daha da ileriye taşımak, bizlerin en büyük sorumluluğudur. Kitap Günleri etkinliğimizle, her yaştan vatandaşımızı bilginin ve kültürün etrafında buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

Trabzon Kitap Günleri’nde bugün, yazarlar Şermin Yaşar, D.N. Archeron, Mishelov, Loresima, Cihat Çiçek, Beyza Aksoy, N.G. Kabal, Maral Atmaca, Sezin Karameşe, Hazel Nova, Gamze Aydeniz, Mehtap Fırat, Sümeyye Demirkan, Emre Gül, Özge Naz, Nuriye Erdoğan, Abdil Mert ve Yusuf Yıldız okurlarıyla buluştu.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi’nin, öncülüğünde, düzenlenen, Trabzon, Kitap, Günleri, kitap, tutkunlarının, yoğun, ilgisiyle, devam, ediyor,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur