Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Türkmen’le Günnar’ın bürokrat atışması
 

Türkmen’le Günnar’ın bürokrat atışması

AK PARTİ Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın danışma meclisi toplantısında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bürokrasinin hizmetleri engellemesinden şikayetçi olurken, İl Başkanı Adnan Günnar, “Biz bu başarıyı insiyatif alan bürokratlarla yakaladık” sözleriyle karşı çıktı.

2 Aralık 2012 Pazar 17:52
Yazdır

TÜRKMEN, halkın hizmetkârı olma anlayışıyla çalıştıklarını ancak iş yaparken bürokratlarla uğraştıklarını,  ifade ederek, “Biz halkın hizmetkarıyız da bu bürokratlar ağası mıdır? Bunlar ağa olarak mı tayin edildi? 19 yıldır çalışıyorum. Koalisyonlar döneminde bile bu kadar zorluk çekmedim” dedi.

 

AK PARTİ İl Başkanı Günnar ise, “Birçok bürokratımız her türlü fedakarlığı göstererek belediyelerimize olmaması gereken yardımları bile yapıyor. Bunları da göreceğiz. Şunu söylemeliyim ki, Trabzon’da genel olarak tüm kurumlardan memnunuz ve kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın danışma meclis toplantısında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’le, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar arasında bürokrasi konusunda karşılıklı atışma gerçekleşti. Başkan Türkmen’in, “Bürokrasiden şahsen memnun değilim, bürokrasi bize ayak uyduramıyor” sözlerine karşın, Günnar Biz bu duruma inisiyatif alan bürokratlarla geldik” ifadelerini kullanarak, “Birisi ‘vurun abalıya’ dediği zaman hep bir ağızdan evet dememiz de çok anlamlı değil” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen bürokratlardan memnun olmadığını söyleyerek, “Bürokrasiden şahsen çok memnun değilim. Bürokrasi bize ayak uyduramıyor. AK Parti iktidarına ayak uyduran bir bürokrasi ülkemizde yok, bölgemizde de yok. Bir yükü kaldırıyoruz. Türkiye’nin kalkınma meselesini yürütüyor AK Parti. Başbakanımızdan aşağıya herkes bir gayret içerisinde, bu yükü kaldırmaya çalışıyoruz. Bu ülkenin kalkınması için bu yükü kaldırmak için çalışıyoruz. Bunu hep birlikte kaldırmalıyız. Bu yükü kaldırmak sadece siyasilerin işi değildir, bürokratların da işidir, herkesin işidir. Biz bunu kaldırmaya çalışırken, bazıları bırakın kenarından tutmayı aşağıya basıyor” dedi.

 

BÜROKRATLAR AĞA MIDIR?

“Bunlarla gerekli mücadeleyi birlikte yapmalıyız” diyen Türkmen şöyle devam etti: “Ben iş yaparken bir de bürokratlarla uğraşmam gerekmiyor. Bir araya geleceğiz meseleleri konuşacağız. Burada belediye başkanlarımız var. Hiç kimse başkalarının ağası değildir. Devlet hizmet yapan bir kurumdur. Şu anda Başbakanımız sürekli söylüyor, Biz Halkın hizmetkarıyız. Biz halkın hizmetkarıyız da,  öbürleri ağası mıdır? Bürokratlar ağa mıdır, ağa olarak mı tayin edildiler. 19 yıldır bu işlerin içersindeyim. Koalisyonlar döneminde bu kadar zorluklar çekmedim. Zorluklar çekiyoruz. Neden bir takım işler yapılıyor da hiç kimseye sorulmuyor. Bir araya gelerek bu sorunları halletmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

BÜROKRASİ BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTI

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalar ile AK Parti 10 yılıdır iktidarda olduğunu ifade ederek “Bu parti bürokraside de büyük işlere adım attı. Türkiye’de siz 10 yıl öncesinde köylerde sıcak asfalt bulabiliyor muydunuz? Siz 10 yıl öncesinde süper lüks hastanelerde yatabiliyor muydunuz? Bir hastanız olduğunda Trabzon’da tedavi ettirmeyi hiç düşündünüz mü? Şimdi neredeyse bütün hastalıklarımızı Trabzon’da artık tedavi ettirebiliyoruz. Bu sadece sağlık alanında değil, ulaşımda da böyle. Sayın Başbakanımızın bakanlarıyla, çalışma arkadaşlarıyla iyi inisiyatif alan bürokratlarıyla bu hale geldik. Birisi ‘vurun abalıya’ dediği zaman hep bir ağızdan evet dememiz de çok anlamlı değil. Yanlış anlamayın ben burada bürokratların avukatı değilim. Vücudumuzla birlikte o taşın altındayız diyen bir belediye başkanımıza birçok bürokrat fedakarlık göstererek, inisiyatif alarak olmaması gereken yardımları yapıyor. Burayı da göreceğiz. AK Parti iktidarı olarak Trabzon’da genel olarak tüm kurumlardan memnunuz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, PARTİ, Akçaabat, İlçe, Başkanlığı’nın, danışma, meclisi, toplantısında, Akçaabat, Belediye, Başkanı, Şefik, Türkmen, bürokrasinin, hizmetleri, engellemesinden, şikayetçi, olurken, İl, Başkanı, Adnan, Günnar, “Biz, bu, başarıyı, insiyatif, alan, bürokratlarla, yakaladık”, sözleriyle, karşı, çıktı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur