Uraloğlu bugün Akçaabat şoförler ve otomobilciler odasını ziyaret etti .Oda başkanı Ali Şentürk. “Sivil toplum örgütleri olarak karar aldık. Parti gözetmeksizin Akçaabatlı milletvekilini destekleyeceğiz” dedi.
Ak parti milletvekili adayı Abdulkadir Uraloğlu ise “ Amacımız Akçaabata hizmetse birlikte çalışacağız, hizmet edeceğiz. Halkımızın hizmet konusunda son yıllarda eksiği olduğunu hissediyorum” dedi.
Daha sonra Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaret eden milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu Milli Eğitim müdüründen eğitim konusunda bilgi aldı.
Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu Akçaabat Haçkalı Baba Devleh Hastanesi Başhekimi Dr Mustafa Aydından Hastane hakkında bilgi aldı.
Uraloğlu “ Anlaşılıyorki Akçaabat ta yapılması gereken bazı yatırımlar bir yerlere kaydırıldı. Akçaabat’lı milletvekili olmamasının sonucunu gördük” şeklinde konuştu