Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ. AKÇAABAT’TA ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BÜYÜYOR AK Parti Kadın Kolları Türkiye 3’üncüsü oldu ASYA MARKET 11.ŞUBESİ AÇILIYOR AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ BAŞARIYA DOYMUYOR. Trabzon heyeti Buhara’daki yatırım olanaklarını inceledi AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN NİSAN AYI İÇİN UYARI !
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
 
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
 
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN
 

ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi, Ayvazoğlu hakkında hakarete varan açıklamalarda bulunan İYİ Partililere tepki gösterdi

22 Kasım 2019 Cuma 12:01
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi, Ayvazoğlu hakkında hakarete varan açıklamalarda bulunan İYİ Partililere tepki gösterdi AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretleri nedeniyle İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a tepki gösteren Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi.

KÖTÜ, EDEP DIŞI, SEVİYESİZ, HADSİZ VE HAKSIZ AÇIKLAMALARI KINIYORUM

Cora açıklamasında, “Trabzon milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu Hanımefendiye yönelik İYİ Partililer tarafından oldukça kötü, edep dışı, seviyesiz, haksız ve hadsiz açıklamalarda bulunanları kınıyorum. İddia ve isnatları sahiplerine iade ediyoruz. Zira üslub-u beyan ayniyle insandır” dedi.

SİYASET NEZAKETLE YÜRÜTÜLMELİ

Siyasetin nezaketle yürütülmesi icap eden erdemli bir vazife olduğunu vurgulayan Cora, “Bu sebeple siyasetle iştigal edenler iki düşünmeli bir söylemelidir; bilinmedir ki fırlatılan ok gibi söylenen söz de geri dönmemektedir. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Koray Aydın Bey’in liderimiz ve Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği ‘kabadayı’ ifadesi ile başlatılan tartışmaya sessiz mi kalacaktık. Bize ve genel başkanımıza her türlü hakaret yapılacak ancak cevap vermemizi de başka bir kabahat olarak nitelendireceksiniz. Yok böyle birşey! Ne söylerseniz cevabını aynen alacaksınız” diye konuştu.

ZORLARINA GİDEN BAŞÖRTÜLÜLERİN MİLLETVEKİLİ OLMASIDIR

Siyasetin, eylem ve söylemlerle birlikte nezaket ve zerafet temelli yapılması gerektiğinin de altını çizen Cora şöyle devam etti: “Şahsiyetle uğraşmak ise büyük bir nezaketsizliktir. Bir milletvekiline ‘Yandan çarklı’ demek ne demektir? Böyle birşey olabilir mi? Elbette fikir ayrılıkları siyasette kaçınılmazdır ancak farklı fikirlerin savunulması edebe mugayir söylem hakkı doğurmaz. Sayın vekilimizin müktesebatı, eğitimi ve donanımı ona sataşanlara zekat diye dağıtılır. Ama sizin derdinizin özeti şudur. Hangi eğitimi alırsa alsın, hangi merhaleleri kat ederse etsin önemli değil. Başörtülü birisi nasıl milletvekili olur. Zorunuza giden budur. Bunu açıkça söyleyemeyip lafı dolandırmanıza gerek yoktur. Milletin kendi oylarıyla seçip vekil tayin ettiği bir kimseye söylenecek sözler aynı zamanda milletin iradesine de büyük bir saygısızlıktır. Derhal özür dilenmelidir. Teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış, eğitimiyle, duruşuyla, hitabıyla, şehrimizin temsilinde önemli bir görev üstlenen ve tevazu, gayret ve samimiyetin tecessümü olan vekilimizin yanında olduğumuzu belirtirim.”


Anahtar Kelimeler: , AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Av, Salih, Cora, Bahar, Ayvazoğlu’na, destek, verdi, Ayvazoğlu, hakkında, hakarete, varan, açıklamalarda, bulunan, İYİ, Partililere, tepki, gösterdi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1912 2340 yolcusuyla ilk yolculuğuna çıkan Titanik transatlantiği, Newfoundland'ın güneyinde bir buzdağına çarparak battı, olayda 1.513 kişi öldü.
1918 Ağrı'nın kurtuluşu.
1921 İsyancı Ahmet Anzavur, Biga yakınlarında öldürüldü.
1920 Sacco ve Vanzetti adlarındaki iki İtalyan göçmeni, Massachusetts'te cinayet ve gasp suçlarıyla tutuklandılar. Yedi yıl sonra suçlulukları konusunda derin şüpheler mevcutken idam edilmeleri Amerikan adalet sisteminin bir ayıbı olarak kalmıştır.
1922 Kanadalı bilim adamları Frederick G. Banting ve Charles H. Best, şeker hastalığına karşı kullanılan insülini buldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur