Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
Vali Konuştu:Koordineyi devlet yapacak!..
 

Vali Konuştu:Koordineyi devlet yapacak!..

İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Abdil Celil Öz başkanlığında yapıldı.

23 Mart 2016 Çarşamba 20:07
Yazdır
Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Abdil Celil Öz başkanlığında yapıldı. Valilik B Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Temel Korkmaz katıldı. Trabzon’da turizmle ilgili önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Vali Öz, “Turizm stratejisi ve eylem planımızın uygulama sürecine devam ediyoruz. Bu kapsamda üç ana alanda çalışmalarımız var. Birincisi; turizm altyapısının güçlendirilmesi ve geliştirilmesi, ikincisi; insan kaynaklarının geliştirilmesi ve nitelikli iş gücü temini, üçüncüsü de farkındalığın, tanıtım ve koordinasyona yönelik iş birliğinin geliştirilmesi çalışmalarıdır. Bu kapsamda ilimizde hem stratejik eylem planını yürütmek hem de diğer çalışmaları koordine etmek üzere bir sistem kurmayı ön gördük. Bunlardan birincisi geniş katılımlı Turizm Meclisi’dir. Yılda en az iki defa toplantı yaparak değerlendirmelerde bulunacağız. Diğer bir yapılanmamız da Trabzon Turizm Koordinasyon Kuruludur. Amacımız hem eylem planındaki uygulamaları takip etmek hem de ilimizdeki turizm çalışmalarını sürdürmektir.

Sürekli çalışan, ildeki genel turizm verilerini, envanteri, proje havuzunu, tanıtım ve iş birliği çalışmalarını yürütecek olan Turizm Koordinasyon Merkezi’ni oluşturacağız. Bunla ilgili hazırlıklar sürüyor. Bir de 24 saat esasına göre çalışacak Turizm Çağrı Merkezi kurduk. Bunu da Turizm Koordinasyon Merkezi bünyesinde yürütmeye devam edeceğiz. Bugünkü toplantımızda bu alandaki çalışmaları bir kere daha gözden geçirerek hedeflerimizi gerçekleştirecek çalışmaları ortaya koymaktır. Bugüne kadar neler yaptık veya yapamadık, yeni turizm sezonunda neler yapacağız, nelere dikkat edeceğiz gibi konuları ele alacağız. Turizm alanında daha dikkatli davranarak el birliği ile nitelikli güzel çalışmalar ortaya koyacağız.” dedi.

Toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız tarafından bir sunum yapıldı.

 

Toplantıda ayrıca DHM iç ve dış hatlarda, Atatürk Alanı ve Uzungöl’de oluşturulan turizm information büroları, sektör çalışmalarına yönelik KTÜ tarafından 78 kişiye verilen eğitim ve restorasyonu devam eden Sümela Manastırı’nın ziyarete açılması yönündeki çalışmalar ele alındı.  Vali başkanlığındaki Koordinasyon Kuruluna sadece 2 STK alınırken, turizmle ilgili hiçbir STK’nin olmadığı gözlendi. Ayrıca Turizm Denetleme Kurulu da hâlen oluşturulamadı.

Anahtar Kelimeler: İl, Turizm, Koordinasyon, Kurulu, Toplantısı, Vali, Abdil, Celil, Öz, başkanlığında, yapıldı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur