Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
YARINLAR BİZİMDİR
 

YARINLAR BİZİMDİR

24 Haziran genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Millet Vekili seçilen Ahmet kaya Sürmene ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

2 Temmuz 2018 Pazartesi 18:12
Yazdır

Cumhuriyet Halk partisi ilçe örgütünde seçmenler ve ilçe örgütü ile bir araya gelen Millet Vekili Ahmet Kaya Sürmene ilçesine teşekkür ederek artık Ankara’da bir dostunuz bir arkadaşınız var dedi. Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Güzide Uzun ve Trabzon il örgütü yönetim kurulu olarak Sürmene’ye teşekkür ziyareti yapan Millet Vekili Ahmet kaya 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Sürmene ilçe başkanı Hüseyin Çebi ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında bir açıklama yapan Millet Vekili Ahmet Kaya şunları söyledi”Türkiye genelinde ve  Trabzon ili ve ilçelerinde aldığımız sonuç bütün olumsuzluklara rağmen çok iyidir. Herkes moralini yüksek tutmalı ki bu ülkenin bize ihtiyacı vardır. Bizler demokrasinin gelişmesi için yapmış olduğumuz çalışmalar ülkenin geleceğini hazırlamakta. Kimse Cumhuriyet halk partisine bir şeyler yakıştırmaya çalışmasın halk her şeyin farkındadır. Adil olmayan seçim şartlarında güzel bir sonuç aldık. Eğer ki Ak parti aynı şartlarda bizimle seçime girseydi barajı bile aşlamazdı.Adalet ve kalkınma partisinin Devletin bütün olanaklarını kullanarak aldığı sonuç büyük yenilgidir.Kendimizi ve projelerimizi olanaklarımız ve inancımızla halka anlatmaya çalıştık ve başarılı olduk.40 tane TV kanalı bizden bihaber yayın yaptı.24 katrilyon karşılıksız para bastılar ve ATM lerde seçim yatırımı yaparak dağıttılar. Buna rağmen bu ülkenin bize ihtiyacı olduğunu seçmen açıkça ifade etmiştir. Ülkemiz açlık ve sefalet içindedir gün geçmiyor ki zam olmasın . Adalet ve kalkınma Partisi Suriye’den patates ithal etmekle övünürken ABD Suriye petrollerini kontrol ediyor Rusya bölgede gücünü artırıyor Israil bölgede kontrol sağlamaya çalışıyor. Durum ne içerde ne de dışarıda iç acıcı değildir.Hedefimiz önümüzdeki yerel seçimleri almak ve demokratik Türkiye’nin yeniden inşasıdır.” Diye açıklama yaparken Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve İlçe başkanı Hüseyin Çebi ise konuşmalarında “Emperyalist şer odaklarının BOP eş başkanı Cumhurbaşkanı sayın Tayyip Erdoğan’la işi henüz bitmedi. Bittiğinde emperyalist küresel güçlerin uzantıları ve ülkemiz içindeki işbirlikçileri sonunda ülkem insanını kararına yenik düşecektir ve yeniden demokrasi kazanacaktır” diye devam ettiler.

Cemal SANCAK

Anahtar Kelimeler: 24, Haziran, genel, seçimlerinde, Cumhuriyet, Halk, Partisi, Trabzon, Millet, Vekili, seçilen, Ahmet, kaya, Sürmene, ilçesine, teşekkür, ziyaretinde, bulundu, ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur