Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Yaylacık Mahalle Temsilciliği Açıldı
 

Yaylacık Mahalle Temsilciliği Açıldı

AK Parti Yaylacık Mahalle Temsilciliği törenle hizmete açıldı.

26 Nisan 2015 Pazar 14:52
Yazdır

Açılışa, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Eski Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, partiler ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Milletvekili Adayı Adnan Günnar, Trabzon’da 6-0 hedeflediklerini belirtti. Günnar konuşmasında “Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Trabzon’da  yüzde 75’in üzerinde oy alarak 6 milletvekili çıkarmak için çalışacağız. AK Parti’nin Trabzon’da 6 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. AK Parti ile 13 yıllık iktidarımızda Trabzon’umuza  hizmet ve yatırım yağdırdı. İnanıyorum ki bundan sonrada yatırımlara devam edecek. Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte destek olacağız” dedi.

 

 

Günnar, "Akçaabat İlçemiz çok güzelleşti. Akçaabat’ımıza devamlı surette hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. Biz de inşallah sizlerin evladı olarak çıktığımız bu topraklarda, yine bu topraklara hizmet etmek suretiyle Ankara'da sizin gür sesiniz olmaya çalışacağız. Sizin sorunlarınızı dile getireceğiz. Sizinle Ankara- Trabzon arasında köprü olmaya çalışacağız. Genciz, enerjimizi kullanacağız. İstediğiniz zaman gelip ziyaret edebilir ve arayabilirsiniz. Kapım, gönlüm ve telefonum her zaman açık olacaktır" dedi.

Günnar, 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti’nin kurulması ile halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Halkın büyük bir güvenini kazanan AK Parti ile halkımıza hizmetin en güzelini yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Marka haline gelmiş ve kurulduğu günden beri birçok projeler üretmiş, milletin gönlünde taht kurmuş, bu markayı daha ilerilere sizlerle birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise konuşmasında, Adanan Günnar’ın Akçaabat’ın bir evladı olduğunu ve Akçaabat’ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. Başkan Türkmen “Yaylacık mahallesi birçok ilçemizden daha büyük bir mahallemiz. Geçmiş dönemlerde AK Parti’ye büyük destek vermiş olan bu mahallemiz aynı desteğini sürdürecektir” dedi.

AK Parti’nin Türkiye’ye önemli hizmetler yaptığını ifade eden Başkan Türkmen “AK Parti ile Türkiye önemli başarılara imza atmıştır. Türkiye gelişiyor, büyüyor ve bölgede önemli bir cazibe merkezi haline geliyor dedi.

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Yaylacık, Mahalle, Temsilciliği, törenle, hizmete, açıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur