Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Yeni Meclis Başkanı Eren oldu
 

Yeni Meclis Başkanı Eren oldu

Ulusoy’un vefatı ile boşalan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı için seçim yapıldı.

11 Ekim 2014 Cumartesi 20:15
Yazdır
Ali Osman Ulusoy’un vefatı ile boşalan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı için bugün yapılan seçimde M. Şadan Eren ile Mehmet Çelik aday oldu. Meclis üyelerinin oylaması sonucunda 39 oy ile Eren Meclis başkanlığına seçildi. Çelik 23 oy alırken bir oy da boş olarak kullanıldı.


EREN, MECLİS BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Bugün saat 11’de başlayan seçim Meclis başkan yardımcıları Adnan Sağlam ile İbrahim Nalbant başkanlık divanında yerini aldı. Trabzon Ticaret ve sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu her iki adayı da seçim öncesi kutladı. Saat 13.00’e kadar oy kullanılması belirlendikten sonra meclis başkanlığına aday olan Eren ve Çelik bir arada oy kullandı ve birlik ve beraberlik mesajı verdi. Oyların sayımı ve tasnifinin ardından Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam tarafından sonuçlar açıklandı. Buna göre 69 meclis üyesi bulunan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis başkanlığı seçiminde 63 meclis üyesi oy kullanırken 3 meclis üyesi de salonda bulunmadığı için oy kullanamadı. Kullanılan oyların 39’unu alan Eren meclis başkanı seçildi. Çelik’in 23 oy aldığı seçimde bir oy da boş kullanıldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından da meclis başkanı seçilen M. Şadan Eren, Mehmet Çelik ile kürsüye çıkarak birlikte teşekkür konuşmasında bulundular.

EREN: EŞİTLER ARASINDA BİRİNCİ ODUK. BU ODANRIN GELENEĞİDİR. TRABZON VE ODA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

Eren, yaptığı teşekkür konuşmasında seçimin kazananı olmadığını ifade ederek sadece eşitler arasında birisine daha fazla görev verilmesi olarak algılanması gerektiğini söyledi. Eren, “ Çok değerli meclis üyesi arkadaşlarım Mehmet başkan az önce söyledi ki ‘Seçimi Şadan bey kazandı.’ Ben odada ki seçimi kazananını kabul etmiyorum. Seçim birine görevi daha fazla verdi. Bu seçimin sonucunu ben şöyle algılıyorum. Eşitler arasında birisi birinci olacaktı o birinci biz olduk. Hep birlikte seçim bitmiştir. Hiçbir şekilde kimin nasıl oy verdiğinin analizine hiç birimiz girmeyiz. Bu bizim odanın geleneğidir. Temayülüdür. Hepimizin beklentisi bu oda ve şehir için daha iyi çalışmaktır. Hepinize ve özellikle Mehmet arkadaşıma, kardeşime bu dönemde seçim zamanında gösterdiği, germeden, kırmadan, birlikte yapılan bu seçimi sağlamamızdaki bu destekten ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Başta yönetim kurulu olarak her zaman yönetim kurulunun yanında olarak hep beraber yönetim ile meclisiyle hep beraber çalışacağımızı açıkça buradan tekrar beyan etmek istiyorum. Sağ olun. Var olun.” dedi.

ALİ OSMAN ULUSOY AĞABEYEMİZİN ACISI İÇİMİZDEDİR

Ali Osman ağabeyin acısını bir seçimi yapmak veya yapmanın hiçbir şekilde değiştirmeyeceğini sözlerine ekleyen Eren, “ O acı hep içimizdedir. Allah rahmet eylesin. Ulusoy ailesine sabır, başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

ÇELİK: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eren’den önce söz alan Mehmet Çelik da yaptığı konuşmada, seçimin sonuçlandığını kazanan Şadan beyi tebrik ederek kutladı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çelik, “Meclisimize, Trabzon’umuza ve bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: Ulusoy’un, vefatı, ile, boşalan, Trabzon, Ticaret, ve, Sanayi, Odası, Meclis, Başkanlığı, için, seçim, yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur